Tijdens de bouwvak – van 2 augustus t/m 20 augustus – zijn wij gesloten. In deze periode wordt onze werkplaats in Scherpenzeel volledig voorzien van nieuwe machines. Zo kunnen we u daarna nóg sneller van dienst zijn!

Vanaf 22 juli kunnen we daarom helaas al geen productie meer draaien.

Wienersprossen

Bij wienersprossen maken we tussen het isolerend dubbelglas een metalen vakverdeling. Aan de binnen- of buitenkant brengen we vervolgens houten of aluminium roeden of glaslatten aan. Dat doen we met dubbelzijdig plakband, waarna we het afkitten. Dit alternatief voor kruisroeden geeft u een isolerend effect én een authentieke uitstraling. Wienersprossen houden het aangezicht van uw woning traditioneel.

Mogelijkheden

Wienersprossen zijn in diverse breedtes en kleuren bij ons te verkrijgen. Zo weet u zeker dat u de klassieke look van uw woning of bedrijfspand terugkrijgt. Of u nu bruine of zwarte wienersprossen wilt: geef het aan ons door. De afstandhouders zijn in dezelfde kleur te verkrijgen als de wienersprossen, zodat alles met elkaar matcht. Weet u niet zeker wat de breedte van uw raam is of hoe u dit moet meten? Wij kunnen alles voor u inmeten, door heel Nederland. Ook kunnen we de ruit met wienersprossen plaatsen.

  • In diverse kleuren en breedtes
  • Traditioneel aangezicht
  • Inmeten en plaatsen in Nederland

Wilt u Wienersprossen of meer informatie?
Vul dan onderstaand formulier in.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. file size: 64 MB.
    • Bijlage niet verplicht

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.