Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Veiligheidsisolatieglas

Wanneer u ergens glas aanbrengt, bijvoorbeeld als balustrade of glasvloer, dan wilt u niet dat er gewonden vallen als het breekt. Maar ook bij een brand of wanneer iemand stenen naar uw raam gooit, wilt u dat het glas heel blijft. Daarom hebben wij veiligheidsisolatieglas: veilig én isolerend. De veiligheidsfolie blokkeert tot 99% van de schadelijke uv-stralen, waardoor uw inboedel veel minder snel onherstelbaar verkleurt.

Letselveilig of doorvalveilig 

Veiligheidsisolatieglas is zo sterk door de folies die tussen de lagen glas zitten. Hierdoor zakt het glas niet zomaar in elkaar. Veiligheidsglas is ofwel doorvalveilig, ofwel letselveilig. Daarvoor dient u zelf aan ons door te geven: mag er niemand door het glas vallen of mag iemand geen letsel overhouden aan het gebroken glas? Op basis daarvan kijken wij welk glas het beste past. Ons veiligheidsglas is volgens de norm geproduceerd en gezet. En dat is niet alles: wij zijn een van de weinigen in de regio die een speciale snijtafel hebben om gelaagd glas te snijden. Want door het folie dat tussen gelaagd glas zit, is dit veiligheidsglas normaal gesproken lastig te snijden.

Mogelijkheden 

Wij bieden vier soorten veiligheidsisolatieglas aan: gelaagd glas, gehard glas, draadglas en een combinatie tussen gelaagd en gehard glas. Brandwerend glas is ook veiligheidsglas. U kunt het veiligheidsglas plaatsen in bijvoorbeeld uw douchewand of als hardglazen binnendeur. Veiligheidsisolatieglas is vooral handig voor ramen en deuren, omdat het tegelijkertijd isoleert. Duinkerke levert maatwerk. Daarom meten we alles zelf in en monteren we het glas op de betreffende plek. Onze snelle, landelijke service verrast u vast en zeker.

Downloads

Folder Garantiebepalingen Isolatieglas

  • Letselveilig of doorvalveilig glas
  • Vier typen veiligheidsglas mogelijk
  • Voor diverse toepassingen

Wilt u Veiligheidsisolatieglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op