Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag. Dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar!

Reparatie glas-in-lood

Is uw glas-in-lood beschadigd? In veel gevallen is het niet nodig om het glas-in-lood paneel compleet te vervangen maar kunnen het prima repareren op locatie. Bijvoorbeeld als er een aantal ruitjes kapot is. We hoeven dan niet het hele glas-in-lood raam te demonteren. In ons eigen glas-in-lood-atelier beschikken we over een grote hoeveelheid glassamples waarmee we eenvoudig de juiste kleur bij het bestaande glas-in-lood kunnen uitzoeken.

Glas-in-lood is vaak heel oud. Kapotte ruitjes vervangen is dan nog steeds geen probleem, alleen kan het voorkomen dat het oude glas na al die jaren niet meer leverbaar is. De specialisten van Duinkerke zullen er altijd alles aan doen om het te vervangen ruitje zo dicht mogelijk te laten aansluiten bij het bestaande glas. Kleine afwijkingen in kleur en structuur zijn hierbij helaas niet te voorkomen. Maar wees eerlijk: alles beter dan een kapot ruitje en we doen altijd alles in goed gezamenlijk overleg!

Loodreparatie bij glas-in-lood

Als het lood in zeer slechte staat is of u wilt uw bestaande glas-in-lood ingebouwd hebben in dubbel glas (isolatieglas) dan is repareren op locatie uiteraard niet mogelijk. We spreken dan van renovatie van glas in lood. Overigens is Duinkerke daar ook specialist in en helpen we u graag. Het kan namelijk zijn dat het glas-in-lood raam in een erg slechte conditie verkeert. Het lood kan gescheurd zijn, het lood kan erg slap geworden zijn of er ontbreken zelfs stukken lood. Dan is restauratie of renovatie vaak een betere oplossing. Hierover informeren we uiteraard vooraf. Alles wat we op locatie kunnen oplossen zullen we uiteraard ook op locatie doen. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan kunnen het glas-in-lood demonteren en verplaatsen naar ons atelier. Desgewenst kunnen we tijdelijk noodglas terugplaatsen, zodat het kozijn in ieder geval gedurende de restauratie gevuld blijft.

Glas-in-lood atelier Midden-Nederland

Duinkerke is gevestigd in Scherpenzeel en ligt dankzij die centrale ligging eigenlijk overal dichtbij. Toch kan het zijn dat bij de reparatie van een paar ruitjes de kosten voor het voorrijden niet opwegen tegen de totale reparatiekosten. In dat geval bieden we u graag aan om met de ruit ons atelier te bezoeken. U bespaart dan op voorrijkosten en wij kunnen uw reparatie zo voordelig mogelijk aanbieden. Stuur gerust even een mailtje om dit gezamenlijk af te stemmen.

Vraag offerte aan

Wilt u uw glas-in-lood laten repareren? Vul dan in onderstaand formulier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Downloads

Folder Glas in Lood

  • Eigen glas-atelier
  • Uw eigen ontwerp mogelijk
  • Glas-in-lood isoleren

Wilt u Reparatie glas-in-lood of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op