Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Op een schitterende locatie in Rhenen werd een bijzondere villa gebouwd. Door de unieke ligging wilden de bewoners het uitzicht zo min mogelijk aantasten met een balustrade. Vandaar dat zij voor een glazen balustrade kozen.

“Wij hebben de locatie voor ons huis gekozen vanwege het geweldige uitzicht. Onze wens was dan ook om een zo minimalistisch mogelijke balustrade te maken, zodat we optimaal van dit uitzicht kunnen genieten. De glazen balustrade is afgewerkt met een aluminium strip (dit was wel echt een vereiste), maar deze is wel zo dun mogelijk gehouden. Door de glazen panelen in de vloer te laten zakken kan het water en vuil via gootjes wegstromen. De vakmensen van Duinkerke Glasservice hebben dat perfect gemaakt.

Ook ín de woning hebben wij hier en daar voor glas gekozen. De badkamer is voorzien van een glazen schuifwand en we hebben een zware glazen taatsdeur van 2.70 meter hoog laten plaatsen. Deze heeft een speciale heat soak behandeling gekregen, zodat deze beschermd is tegen spontane breuken. Al met al is hetgeen wij voor ogen hadden ook naar volle tevredenheid door Duinkerke Glasservice uitgevoerd.”

“Zowel de balustrade als de schuifwand en binnendeur zijn naar volle tevredenheid geplaatst door de vakmensen van Duinkerke Glasservice.”
Neem contact op

Wilt u meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op