Veranda met glazen dak – Ommeren

Bij Namotech in Ommeren werd de doorgang van de woning naar de achtergelegen schuur voorzien een veranda met een glazen dak. Toen er een tochtgat ontstond werden ook de 2 zijkanten voorzien van schuifwanden van glas.

Albert Jan Nooyer: Wij wilden graag vanuit huis droog naar de schuur kunnen lopen, maar tegelijkertijd geen lichtinval verliezen. Dan kom je al snel uit op een veranda met een glazen dak. Deze worden standaard in een metalen frame gebouwd, maar ik wilde zelf met houten balken een constructie maken. Veel glasbedrijven haken dan af, maar Duinkerke Glasservice durfde de (maatwerk)uitdaging aan te gaan. Sterker nog, ze doen echt niet moeilijk als er creatieve oplossingen moeten worden gezocht.

Na het plaatsen van het glazen dak merkten we dat er een tochtgat was. We hebben toen aan één van de zijkanten een glazen schuifwand geplaatst. Toen die eenmaal stond hebben we het dakvlak verlengd, waardoor het ook mogelijk werd aan de andere zijde een schuifwand van glas te kunnen plaatsen.

Duinkerke Glasservice is een fijne partij om mee samen te werken. Wat ik vooral heel prettig vond is dat ze gewoon makkelijk zijn. Zowel in het contact, als in de oplossingen die ze bedenken. Ze vermoeien mij niet met allerlei berekeningen, maar geven vertrouwen dat het goed komt. Ik heb er dus eigenlijk geen omkijken naar gehad en het eindresultaat is precies geworden wat ik wilde: stormvrij oversteken van de ene naar de andere kant. Door de veranda is de schuur een verlengstuk van het huis geworden.

"De mensen van Duinkerke Glasservice gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn gewoon makkelijk."

Wilt u Veranda met glazen dak of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op