Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Veranda glazen dak en schuifwanden Kesteren

In Kesteren werd een veranda voorzien van een glazen dak en schuifwanden van glas. Nu is deze ruimte ingericht als tuinkamer en is het in ieder jaargetijde mogelijk om hier heerlijk te kunnen zitten.

Albert Jan Nooyer: “Nadat ik bij mijzelf een veranda had gebouwd en deze was voorzien van een glazen dak en schuifwanden, kreeg ik al snel de vraag om in Kesteren ook zo’n veranda te maken. Na mijn eerdere ervaring met Duinkerke Glasservice was het voor mij meteen duidelijk dat ze bij deze klus ook weer het glas zouden plaatsen. Ze denken met je mee en weten precies wat ze moeten doen. Maar ze doen geen onnodig denkwerk. Als ze merken dat alles goed is doordacht dan doen ze niet moeilijk en gaan meteen aan de slag. Dat gaat echt op basis van wederzijds vertrouwen.

Een extra toevoeging bij deze veranda waren de biesjes om het glas waardoor deze perfect afsluiten. Hiermee is de veranda winddicht geworden. Met een heater kun je hier in elk jaargetijde heerlijk zitten.”

"Ze denken met je mee en weten precies wat ze moeten doen; dat gaat op basis van wederzijds vertrouwen."

Wilt u Veranda glazen dak en schuifwanden – Kesteren of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op