Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Veranda voorzien van glaswand en glazen schuifwand – Familie Huibers in Ede

De veranda van familie Huibers werd door Duinkerke Glasservice voorzien van glazen vaste wanden en een aantal glazen schuifwanden. Een veranda met glas kan daardoor het hele jaar door gebruikt worden.

“We merkten dat we door de wind niet altijd lang gebruik konden maken van de veranda. Een mooie oplossing is dan om glazen wanden in de veranda te plaatsen. Duinkerke Glasservice heeft ons daarbij enorm goed geadviseerd. Door verschillende wanden uit te rusten met een glazen schuifsysteem blijft het in de zomer een stuk koeler. Nu kunnen we onze veranda dus ieder seizoen gebruiken. En dat doen we dan ook veelvuldig! We hebben al enorm veel complimenten van vrienden en familie gekregen. Wat wij gemerkt hebben in het contact met Duinkerke Glasservice is dat ze ontzettend netjes en snel werken. Met als gevolg een schitterend eindresultaat Het is echt een verlengstuk van onze woning geworden.”

“Duinkerke Glasservice geeft goed advies en ze werken ontzettend netjes en snel.”
Verandabeglazing

Wilt u Veranda voorzien van glaswand en glazen schuifwand of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op