Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Karakteristieke vrijstaande woning voorzien van vacuümglas

In Bilthoven werd de karakteristieke vrijstaande woning van de heer Drontmann voorzien van een combinatie van HR++-glas en Fineo vacuümglas. Door de hoge isolatiewaarde is de woning nu veel energiezuinigergeworden en behoort koudeval tot het verleden.

Philip Drontmann: “Toen wij ons aan het oriënteren waren om ons huis energiezuiniger te maken werden wij door een onafhankelijk energiebedrijf geïnformeerd over vacuümglas. Wij hebben ervoor gekozen om zo’n 80% van de ramen te vervangen door HR++-glas en bij die ramen ook de kozijnen te vervangen. Bij de overige ramen hebben wij FINEO-vacuümglas in de bestaande kozijnen laten plaatsen.

 Het glas is aan het begin van de wintermaanden geplaatst en we kunnen het goed merken. De energierekening valt veel lager uit (we hebben 40% minder gas verbruikt dan vorig jaar) en we ondervinden minder tocht in huis.

 Daarnaast zijn we heel tevreden over de manier waarop het werk is uitgevoerd en de communicatie met Duinkerke Glasservice. Al met al zijn we dus enorm blij met het resultaat!”

"We hebben deze winter 40% minder gas verbruikt dan vorig jaar."
FINEO vacuumglas

Wilt u Vacuümglas in karakteristieke woning Bilthoven of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op