Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Schitterende keuken achterwand van glas in Leusden

In het appartement van de familie Daamen in Leusden werd de achterwand van de keuken voorzien van glas. Deze oplossing is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch.

Hennie Daamen: “Ik heb zelf in de keukenbouw gezeten en heb ooit bij een klant een keuken achterwand van glas gezien. Toen wij onze keuken gingen aanpakken wilden wij ook zoiets. Wij zijn heel erg te spreken over de werkwijze van Duinkerke Glasservice. Het inmeten is een heel precies karwei, zeker als je bedenkt dat er maar liefst zeven stopcontacten moesten komen. Toen de achterwand van glas geplaatst is in de keuken kwamen we tot de conclusie dat deze tot op de millimeter nauwkeurig was ingemeten, want het paste precies! Daarmee was het plaatsen van de glasplaat op de keuken achterwand uiteindelijk snel gedaan.”

“We zijn erg onder de indruk van de nauwkeurigheid van Duinkerke Glasservice; onze keuken achterwand van glas was tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten.”
Contact

Wilt u meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op