Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Scheidingswanden van glas in kantoor Telefonade

Voor Telefonade in Kesteren werden glazen scheidingswanden geplaatst. Jan van Brenk vertelt: “Toen wij ons kantoor konden uitbreiden was dat een mooie aanleiding om grondig te verbouwen. Wij zijn van plan om nog heel lang in dit pand te blijven, dus hebben we goed nagedacht over wat we wilden en wat we nodig hadden. Wat vaststond was dat we een moderne uitstraling wilden met overal voldoende lichtinval. Een optie was lichtkoepels in het plafond, maar na overleg met Duinkerke Glasservice hebben we toch gekozen voor glazen scheidingswanden. De ruimtes die we hebben gecreëerd zijn allemaal heerlijk licht en de zwarte kaders maken het meteen erg modern. We kunnen weer jaren vooruit.

Duinkerke heeft goed met ons meegedacht en kwam met oplossingen die niet alleen kostenefficiënt waren, maar die ook heel erg praktisch bleken te zijn. Bij het plaatsen waren ze dan ook veel sneller klaar dan we hadden verwacht. Zelfs voor de moeilijke hoeken hadden ze slimme oplossingen. Hierdoor is het eindresultaat prachtig geworden.

Wat echt een opvallend punt is: ze werken ontzettend netjes. Als je net een fikse verbouwing achter de rug hebt, dan merk je het verschil. Ze laten echt geen rommel achter. We hebben geen strookje ijzer gevonden; ze hebben werkelijk alles meegenomen!”

“De mensen van Duinkerke werken ontzettend netjes; ze laten geen troep achter en nemen alles mee.”

Wilt u Scheidingswanden van glas kantoor – Telefonade of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op