Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

De heer Fichtinger

“Niet klakkeloos vervangen, maar meedenken met de klant door innovatieve technieken in te zetten. Na 20 jaar was het dak van onze glazen serre aan vervanging toe en door eerdere goede ervaringen met de familie Duinkerke, besloot ik om contact op te nemen voor dit glazen dak. Al snel werd duidelijk dat Duinkerke een slimmere oplossing had: niet opnieuw 2 glazen panelen, maar 1 groot glasvlak zodat regen en vuil makkelijk wegstroomt. Dat was nog niet zo eenvoudig, want het gaat om een dakvlak van 5 bij 8 meter.”

“Naast het meedenken met de klant, is de organisatie piekfijn in orde. Precies nadat het vorige glasvlak eraf gehaald was, kwam de vrachtwagen met de nieuwe glasplaat. Erg mooi om te zien was ook dat aan het eind van de middag extra personeel kwam helpen. Zij waren in de buurt en waren benieuwd of ze ergens mee konden helpen. Dan laat je zien dat je organisatie goed in elkaar steekt! Het idee is goed, de planning is goed en de sfeer binnen het bedrijf is goed. Een echte aanrader.”

“Niet klakkeloos vervangen, maar meedenken met de klant"
Neem contact op

Wilt u meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op