Familie Leenders – Amersfoort

De heer en mevrouw Leenders wonen in een schitterende jaren dertig woning. Zij wilden graag de woning terugbrengen in de sfeer van die tijd, maar wel met het comfort van nu. Ze schakelden Duinkerke Glasservice in voor hun nieuwe kozijnen met glas-in-lood ramen in isolatieglas.

“Duinkerke Glasservice heeft ons ontzettend goed geadviseerd over de mogelijkheden om onze woning te voorzien van HR++ isolatieglas en toch de gewenste uitstraling van de jaren dertig te behouden. Dat is heel goed gelukt! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Afgelopen winter konden we meteen goed uittesten of we verschil merkten ten opzichte van vorige winters. Eerlijkheid gebied te zeggen dat we ook de vloer en de gevels hebben aangepakt, maar we hebben wel een enorme raampartij waar vroeger behoorlijk wat kou vanaf kwam. Wij hebben goed gemerkt dat het veel comfortabeler in onze woning is geworden en dat is mede dankzij het nieuwe isolatieglas.

Ons contact met de mensen van Duinkerke Glasservice is ons heel goed bevallen. Ze zijn klantgericht, correct, vriendelijk en bovenal vakmensen! Ze lossen het ook meteen op als er nog kleine verbeterpuntjes zijn. Wat ik ook een pluspunt vind, is dat je in de showroom in Scherpenzeel verschillende soorten glas kunt bekijken. Al met al ben ik ervan overtuigd, dat door het uitstekende advies we een eindresultaat hebben gekregen waar we op hadden gehoopt.”

“Dankzij het uitstekende advies een eindresultaat waar we op gehoopt hadden.”
Neem contact op

Wilt u meer informatie?
Vul dan onderstaand formulier in.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Bijlage niet verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.