Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Glazen scheidingswanden in een kantoor – Handels- en Constructiebedrijf H. Hardeman BV

Handels- en Constructiebedrijf H. Hardeman BV schakelde Duinkerke Glasservice in om glazen scheidingswanden in hun kantoor te plaatsen. Het leverde een stijlvol interieur op, met veel ruimte en licht. Wij spraken met Jacco Hardeman.

“Toen wij glazen scheidingswanden in ons kantoorpand wilden, was Duinkerke Glasservice voor ons een logische keuze; wij kennen hen al langer en het werkt heel laagdrempelig. Ik heb aangegeven waar ik ongeveer de glazen wanden in het kantoor geplaatst wilde hebben. Dan gaan ze niet ingewikkeld lopen doen met intekenen en dat ik dat vervolgens zelf moet controleren. Ze komen gewoon met een busje voorrijden met enorm veel profielen en bekijken ter plekke wat de beste oplossing is. Omdat ze een eigen fabriek hebben kunnen ze eigenlijk alles maken. Ik heb er verder geen omkijken meer naar gehad. Faalkosten zijn nul en het eindresultaat is prachtig geworden!”

“Omdat ze een eigen fabriek hebben kunnen ze eigenlijk alles maken; hun werkwijze is laagdrempelig en efficiënt.”
Scheidingswanden en -deuren

Wilt u Glazen scheidingswanden in kantoor of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op