Glas-in-lood voorzetglas Lutherse Kerk in Ede

Bij de Lutherse Kerk in Ede was het glas-in-lood aan een opknapbeurt toe. Zo’n 20 jaar geleden waren aan de buitenkant plexiglas voorzetramen geplaatst. Het werd hoog tijd dat deze werden vervangen door glas-in-lood voorzetglas.

Cees Kwint (koster): “Eigenlijk zagen de panelen die jaren geleden geplaatst waren er niet meer uit. Het was hoog tijd om daar iets aan te doen. Duinkerke Glasservice heeft op een schitterende manier de glas-in-lood ramen aan de buitenzijde voorzien van voorzetglas.

Toen ze met het glas-in-lood aan de slag gingen hebben ze meteen alle gebarsten ruitjes vervangen. Ook ruitjes die in het verleden niet met exact de goede kleur vervangen waren, hebben nu weer de juiste kleur gekregen. En al het glas-in-lood is meteen netjes schoongemaakt voordat het voorzetglas geplaatst is.

Tijdens de werkzaamheden hebben we Duinkerke Glasservice gewoon de sleutel van de Kerk gegeven, zodat ze altijd naar binnen konden en niet afhankelijk waren van onze aanwezigheid. Dat vertrouwen hebben ze van ons gekregen. Ze lieten het ons wel altijd even weten als ze aan de slag gingen.

Het is echt een genot om naar ons glas-in-lood te kijken. De kleuren komen weer helemaal tot hun recht. We zijn trots op het eindresultaat en we kunnen weer jaren vooruit!”

“Het glas-in-lood in onze kerk is schitterend geworden. We kunnen weer jaren vooruit.”

Wilt u Glas-in-lood voorzetglas Lutherse Kerk in Ede of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op