Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Familie Leenders – Amersfoort

De heer en mevrouw Leenders wonen in een schitterende jaren dertig woning. Zij wilden graag de woning terugbrengen in de sfeer van die tijd, maar wel met het comfort van nu. Ze schakelden Duinkerke Glasservice in voor hun nieuwe kozijnen met glas-in-lood isolatieglas.

“Duinkerke Glasservice heeft ons ontzettend goed geadviseerd over de mogelijkheden om onze woning te voorzien van HR++ isolatieglas en toch de gewenste uitstraling van de jaren dertig te behouden. Dat is heel goed gelukt! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Afgelopen winter konden we meteen goed testen of we verschil merkten ten opzichte van vorige winters. Eerlijkheid gebied te zeggen dat we ook de vloer en de gevels hebben aangepakt, maar we hebben wel een enorme raampartij waar vroeger behoorlijk wat kou vanaf kwam. Wij hebben goed gemerkt dat het veel comfortabeler in onze woning is geworden en dat is mede dankzij het nieuwe isolatieglas.

Ons contact met de mensen van Duinkerke Glasservice hebben wij als heel prettig ervaren. Ze zijn klantgericht, correct, vriendelijk en bovenal vakmensen! Ze lossen het ook meteen op als er nog kleine verbeterpuntjes zijn. Wat wij ook een pluspunt vinden, is dat je in de showroom in Scherpenzeel verschillende soorten glas (waaronder glas-in-lood isolatieglas) kunt bekijken en zo een idee krijgt van de mogelijkheden. Al met al zijn wij ervan overtuigd, dat het uitstekende advies en de perfecte uitvoering het eindresultaat hebben opgeleverd dat wij voor ogen hadden.”

“Dankzij het uitstekende advies een eindresultaat waar we op gehoopt hadden.”
Neem contact op

Wilt u meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op