Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Fineoglas bij familie Der Weduwen in Lierop

In de woning (met dubbelglas) van familie Der Weduwen in Lierop was sprake van koudeval. Dankzij de plaatsing van Fineoglas in de bestaande kozijnen is het nu veel behaaglijker in huis.

Wat is koudeval?

Koudeval komt in veel woningen voor. Het kan ontstaan als de warme lucht in huis sterk afkoelt bij grote raampartijen en dan als het ware naar beneden geduwd wordt door de warme lucht (valt). Er ontstaat dan tocht, vooral over de vloer. Dit is op te lossen door de raampartijen beter te isoleren, zodat de warme lucht niet meer zo sterk afkoelt.

Fineoglas geplaatst in oude kozijnen

De heer W. der Weduwen: “We waren ons al aan het oriënteren op isolatieglas en werden door de energiecoach van de gemeente gewezen op het bestaan van Fineo vacuümglas. Het grote voordeel van dit type glas is dat het geplaatst kan worden in de bestaande kozijnen, omdat het zo dun is. Dat was voor ons wel heel prettig, want eerlijk gezegd vinden wij het best lastig om mensen over de vloer te hebben. Doordat de kozijnen niet hoefden te worden vervangen ging het traject sneller. Overigens vonden wij de mensen van Duinkerke Glasservice efficiënt en effectief en viel het enorm mee!

Comfortabeler in huis met Fineo vacuümglas

We merken inmiddels echt dat het comfortabeler in huis is geworden. De koudeval is weg; je merkt geen verschil meer tussen de muur en het glas. Een bijkomend voordeel is verder dat we veel minder geluid van buiten horen en dat vinden wij ook heel fijn. We zijn benieuwd of we het voordeel ook gaan merken in de energierekening, maar die hebben we nog niet ontvangen.”

Meer informatie over Fineo vacuümglas

Download hier de folder over Fineo vacuümglas en lees welke voordelen het voor u kan opleveren.

 

"Door de plaatsing van Fineo vacuümglas hebben we geen last van tocht meer in huis."

Wilt u Fineoglas de oplossing bij koudeval in Lierop of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op