Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

“Ik werk een aantal dagen per week thuis in een kleine ruimte. De kachel functioneert daar niet helemaal, dus ik had het koud. Daarvoor zocht ik een oplossing. Ik vroeg me af of verwarmd glas misschien uitkomst zou bieden. Op de duurzaamheidsbeurs in Scherpenzeel kwam ik de stand van Duinkerke Glasservice tegen. We raakten aan de praat over de mogelijkheden van verwarmd glas. Toen ik bij Duinkerke langsging, bleek het mogelijk te zijn om verwarmd glas te nemen in de kleine ruimte waar ik werk.

De installatie door Duinkerke verliep prettig. Van tevoren was alles goed doorgesproken en bevestigd. Nadat de monteur weg was, was het alsof hij nooit geweest was. Ik ben erg kritisch, maar vind dat hij heel netjes heeft gewerkt. Ik heb de oplossing voor mijn probleem gevonden. In de kleine ruimte functioneert het glas uitstekend als hoofdverwarming. Ik hoef de verwarming maar op halve kracht aan te zetten om het lekker warm te hebben in de ruimte. De rest van het huis hoef ik dan niet te verwarmen.”

"In de kleine ruimte functioneert het glas uitstekend als hoofdverwarming"

Wilt u Elektrisch verwarmd glas bij Dhr. Mulder of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op