Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

“Ik ben bezig het hele huis te verduurzamen. Qua isolatie dacht ik alles al gedaan te hebben wat mogelijk is. Toch blijft onze woonkamer ondanks een geïsoleerde kruipruimte soms wat fris in de winter. Toen ik op de duurzaamheidsbeurs in Scherpenzeel tegen Duinkerke aanliep, werd ik geattendeerd op het bestaan van elektrisch verwarmd glas, oftewel knuffelglas. Dit leek me een mooie manier om de woonkamer bij te verwarmen. Toen bleek dat de offerte meeviel hebben we afgesproken dit te realiseren in de zithoek van de woonkamer.

De installatie verliep prima. Alle elektriciteit is mooi weggewerkt en de verwarming functioneert goed. De radiatoren heb ik laten staan. Ze staan me niet in de weg en ik vind het spannend om helemaal geen alternatieve verwarming meer te hebben. Het glas zal dus in eerste instantie functioneren als bijverwarming, maar ik denk dat de radiatoren zelfs helemaal weg zouden kunnen als ik dat zou willen.”

"Onze woonkamer is na plaatsen van elektrisch verwarmd glas heerlijk comfortabel"

Wilt u Elektrisch verwarmd glas bij Fam. van der Heide of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op