Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Bouwbedrijf Hijnekamp – J. van Dijk

Bouwbedrijf Hijnekamp voert al sinds 1992 prachtig werk uit, van een nieuwe binnendeur tot de bouw van woning. Sinds 2008 hebben zij zich gespecialiseerd in luxe villabouw in de regio Midden-Nederland. Bij de bouw van een villa in Veenendaal schakelden zij Duinkerke Glasservice in.

Bouwbedrijf Hijnekamp over Duinkerke Glasservice: “Wij kenden Duinkerke Glasservice via Hijnekamp Kozijnen. Hun positieve verhalen maakte ons nieuwsgierig en daarom vroegen wij voor dit project een offerte op. Wat ons meteen opviel is de duidelijkheid en compleetheid van de offerte en hun pro-actieve houding bij de opvolging. We werden vroegtijdig geïnformeerd over de planning en wat ze afspreken komen ze ook na.

Een ander belangrijk punt is de mentaliteit van de mensen die het glas komen zetten. Omdat wij in een hoger segment werken willen wij dat mensen zich op de bouw op een bepaalde manier gedragen. Dan is het heel prettig om een partij als Duinkerke Glasservice te hebben. Hun mentaliteit past perfect bij die van ons!”

“Heldere offertes, ze komen hun afspraken na en een mentaliteit die perfect bij ons past”
Neem contact op

Wilt u meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op