I.v.m. prijsstijgingen, kunnen onze prijzen per dag variëren. Informeer altijd naar de huidige prijzen.

Doen waar we goed in zijn

De uitspraken van onze klanten spreken voor zich: onze service en producten staan voor kwaliteit. Hier leest u enkele ervaringen die onze klanten met ons hebben.

Neem contact op

Door Barten Groep werden wij ingeschakeld om een kantoor te voorzien van scheidingswanden van glas in witte profielen.

De grote ruimte werd door middel van scheidingswanden van glas verdeeld in verschillende werkkamers en vergaderzalen.

Bekijk referentie Scheidingswanden van glas Amersfoort Glazen scheidingswanden voor kantoor in Amersfoort

Handels- en Constructiebedrijf H. Hardeman BV schakelde ons in om scheidingswanden van glas bij hun klant te plaatsen.

Het resultaat is prachtig geworden. De hoogte van het pand is nog meer versterkt door de glazen scheidingswanden en buiten is op een bijzondere manier verbonden met binnen. De creatieve folie op de scheidingswanden geven een extra gevoel van ‘afscheiding’.

Bekijk referentie Glazen scheidingswanden voor kantoor Utrecht Glazen scheidingswanden voor kantoor in Utrecht

“Ze maken de spiegels op maat in hun eigen werkplaats, dat is efficiënt”

“Wij werken graag samen met Duinkerke Glasservice, in het bijzonder als het een gaat om precies werk. Met een spiegelwand op maat luistert het altijd heel nauw en dat was hier ook het geval.”

Bekijk referentie Spiegelwand op maat Spiegelwand op maat voor HWD Duurzaam
Bekijk referentie Glas-in-lood voorzetglas Lutherse Kerk in Ede Glas-in-lood voorzetglas Lutherse Kerk in Ede

Veranda met glazen dak – Ommeren

Bij Namotech in Ommeren werd de doorgang van de woning naar de achtergelegen schuur voorzien een veranda met een glazen dak. Toen er een tochtgat ontstond werden ook de 2 zijkanten voorzien van schuifwanden van glas.

Albert Jan Nooyer: Wij wilden graag vanuit huis droog naar de schuur kunnen lopen, maar tegelijkertijd geen lichtinval verliezen. Dan kom je al snel uit op een veranda met een glazen dak. Deze worden standaard in een metalen frame gebouwd, maar ik wilde zelf met houten balken een constructie maken. Veel glasbedrijven haken dan af, maar Duinkerke Glasservice durfde de (maatwerk)uitdaging aan te gaan. Sterker nog, ze doen echt niet moeilijk als er creatieve oplossingen moeten worden gezocht.

Na het plaatsen van het glazen dak merkten we dat er een tochtgat was. We hebben toen aan één van de zijkanten een glazen schuifwand geplaatst. Toen die eenmaal stond hebben we het dakvlak verlengd, waardoor het ook mogelijk werd aan de andere zijde een schuifwand van glas te kunnen plaatsen.

Duinkerke Glasservice is een fijne partij om mee samen te werken. Wat ik vooral heel prettig vond is dat ze gewoon makkelijk zijn. Zowel in het contact, als in de oplossingen die ze bedenken. Ze vermoeien mij niet met allerlei berekeningen, maar geven vertrouwen dat het goed komt. Ik heb er dus eigenlijk geen omkijken naar gehad en het eindresultaat is precies geworden wat ik wilde: stormvrij oversteken van de ene naar de andere kant. Door de veranda is de schuur een verlengstuk van het huis geworden.

Bekijk referentie Veranda met glazen dak Naomtech - Ommeren

Veranda glazen dak en schuifwanden Kesteren

In Kesteren werd een veranda voorzien van een glazen dak en schuifwanden van glas. Nu is deze ruimte ingericht als tuinkamer en is het in ieder jaargetijde mogelijk om hier heerlijk te kunnen zitten.

Albert Jan Nooyer: “Nadat ik bij mijzelf een veranda had gebouwd en deze was voorzien van een glazen dak en schuifwanden, kreeg ik al snel de vraag om in Kesteren ook zo’n veranda te maken. Na mijn eerdere ervaring met Duinkerke Glasservice was het voor mij meteen duidelijk dat ze bij deze klus ook weer het glas zouden plaatsen. Ze denken met je mee en weten precies wat ze moeten doen. Maar ze doen geen onnodig denkwerk. Als ze merken dat alles goed is doordacht dan doen ze niet moeilijk en gaan meteen aan de slag. Dat gaat echt op basis van wederzijds vertrouwen.

Een extra toevoeging bij deze veranda waren de biesjes om het glas waardoor deze perfect afsluiten. Hiermee is de veranda winddicht geworden. Met een heater kun je hier in elk jaargetijde heerlijk zitten.”

 

Bekijk referentie Veranda glazen dak en schuifwanden Albert Jan Ooyen - Kesteren

Voor Telefonade in Kesteren werden glazen scheidingswanden geplaatst. Jan van Brenk vertelt: “Toen wij ons kantoor konden uitbreiden was dat een mooie aanleiding om grondig te verbouwen. Wij zijn van plan om nog heel lang in dit pand te blijven, dus hebben we goed nagedacht over wat we wilden en wat we nodig hadden. Wat vaststond was dat we een moderne uitstraling wilden met overal voldoende lichtinval. Een optie was lichtkoepels in het plafond, maar na overleg met Duinkerke Glasservice hebben we toch gekozen voor glazen scheidingswanden. De ruimtes die we hebben gecreëerd zijn allemaal heerlijk licht en de zwarte kaders maken het meteen erg modern. We kunnen weer jaren vooruit.

 

Duinkerke heeft goed met ons meegedacht en kwam met oplossingen die niet alleen kostenefficiënt waren, maar die ook heel erg praktisch bleken te zijn. Bij het plaatsen waren ze dan ook veel sneller klaar dan we hadden verwacht. Zelfs voor de moeilijke hoeken hadden ze slimme oplossingen. Hierdoor is het eindresultaat prachtig geworden.

 

Wat echt een opvallend punt is: ze werken ontzettend netjes. Als je net een fikse verbouwing achter de rug hebt, dan merk je het verschil. Ze laten echt geen rommel achter. We hebben geen strookje ijzer gevonden; ze hebben werkelijk alles meegenomen!”

 

Quote: “De mensen van Duinkerke werken ontzettend netjes; ze laten geen troep achter en nemen alles mee.”

Bekijk referentie Scheidingswanden van glas kantoor De heer J. van Brenk - Kesteren

“In de winter kregen we onze keuken niet volledig warm met de vloerverwarming. We wilden dit niet oplossen met een radiator, dus zochten we een andere oplossing. Via een tijdschrift en de duurzaamheidsbeurs in Scherpenzeel kwamen we terecht bij Duinkerke en hun elektrisch verwarmde glas.

Ondanks vertraging in de levering van het glas, beviel de plaatsing door Duinkerke prima. Ze waren er exact op het tijdstip dat de dag van tevoren via de telefoon was gecommuniceerd. In eerste instantie wilden we het verwarmde glas als bijverwarming gebruiken. Nu we het hebben, bevalt het zo goed dat het nu bijna de hele tijd volstaat als hoofdverwarming. Misschien kunnen we straks helemaal van het gas af met deze oplossing. Het blijft bijzonder dat het glas warmte afgeeft terwijl het aan de buitenkant niet heet wordt.”

Bekijk referentie Elektrisch verwarmd glas bij Fam. Gardenbroek Fam. Gardenbroek

“We waren op zoek naar verwarming die niet veel ruimte in beslag zou nemen. Aangezien we veel ruiten hebben, vroegen we ons al snel af of verwarmde ruiten een goede oplossing voor ons zouden zijn. Dankzij zonnepanelen wekken we zelf energie op, dus elektrisch verwarmde ruiten zijn hier een mooie aanvulling op. Via via kwamen we hiervoor bij Duinkerke Glasservice terecht.

We zijn heel blij dat Duinkerke alles heeft geregeld en heeft gezorgd dat de installatie perfect gebeurd is. We zijn heel enthousiast over het resultaat. Waar je bij normale ramen vaak warmte verliest, verwarmen ze bij ons juist het huis. Het voelt alsof de zon op de ruit schijnt. Het is hele prettige warmte.”

Bekijk referentie Elektrisch verwarmd glas bij Mevr. Ezinga Mevr. Ezinga

“Ik ben gek op duurzaamheid en bezoek daarvoor graag beurzen. Op de duurzaamheidsbeurs in Scherpenzeel kwam ik een demo-unit voor verwarmde ruiten tegen. Ik was meteen geïnteresseerd. Uiteindelijk heb ik Duinkerke ingeschakeld voor drie grote ramen van 5 vierkante meter in de eetkamer. Die hebben zij keurig geïnstalleerd. Alles is spatzuiver afgewerkt. Subliem gedaan!

Ik vind de verwarmde ruiten fantastisch. De maximale wattage van de ruiten heb je niet eens nodig. Als je ze aanzet voel je de warmte de ruimte vullen. Dankzij een sensor op een ruit en de thermostaat schakelt de verwarming na korte tijd weer uit omdat de gewenste temperatuur al bereikt is. De warmte is heel aangenaam en de koudeval die er voorheen was, is helemaal verdwenen. De grote radiator in de ruimte heb ik dichtgedraaid en staat er alleen nog voor de zekerheid.”

 

Dhr. Ohm

Bekijk referentie Elektrisch verwarmd glas bij Fam. Ohm Dhr. Ohm

“Ik ben bezig het hele huis te verduurzamen. Qua isolatie dacht ik alles al gedaan te hebben wat mogelijk is. Toch blijft onze woonkamer ondanks een geïsoleerde kruipruimte soms wat fris in de winter. Toen ik op de duurzaamheidsbeurs in Scherpenzeel tegen Duinkerke aanliep, werd ik geattendeerd op het bestaan van elektrisch verwarmd glas, oftewel knuffelglas. Dit leek me een mooie manier om de woonkamer bij te verwarmen. Toen bleek dat de offerte meeviel hebben we afgesproken dit te realiseren in de zithoek van de woonkamer.

De installatie verliep prima. Alle elektriciteit is mooi weggewerkt en de verwarming functioneert goed. De radiatoren heb ik laten staan. Ze staan me niet in de weg en ik vind het spannend om helemaal geen alternatieve verwarming meer te hebben. Het glas zal dus in eerste instantie functioneren als bijverwarming, maar ik denk dat de radiatoren zelfs helemaal weg zouden kunnen als ik dat zou willen.”

Bekijk referentie Elektrisch verwarmd glas bij Fam. van der Heide Dhr. Van der Heide

“Ik werk een aantal dagen per week thuis in een kleine ruimte. De kachel functioneert daar niet helemaal, dus ik had het koud. Daarvoor zocht ik een oplossing. Ik vroeg me af of verwarmd glas misschien uitkomst zou bieden. Op de duurzaamheidsbeurs in Scherpenzeel kwam ik de stand van Duinkerke Glasservice tegen. We raakten aan de praat over de mogelijkheden van verwarmd glas. Toen ik bij Duinkerke langsging, bleek het mogelijk te zijn om verwarmd glas te nemen in de kleine ruimte waar ik werk.

 

De installatie door Duinkerke verliep prettig. Van tevoren was alles goed doorgesproken en bevestigd. Nadat de monteur weg was, was het alsof hij nooit geweest was. Ik ben erg kritisch, maar vind dat hij heel netjes heeft gewerkt. Ik heb de oplossing voor mijn probleem gevonden. In de kleine ruimte functioneert het glas uitstekend als hoofdverwarming. Ik hoef de verwarming maar op halve kracht aan te zetten om het lekker warm te hebben in de ruimte. De rest van het huis hoef ik dan niet te verwarmen.”

 

Dhr. Mulder

Bekijk referentie Elektrisch verwarmd glas bij Dhr. Mulder Dhr. Mulder

De veranda van familie Huibers werd door Duinkerke Glasservice voorzien van glazen vaste wanden en een aantal glazen schuifwanden. Een veranda met glas kan daardoor het hele jaar door gebruikt worden.

Bekijk referentie Veranda voorzien van glaswand en glazen schuifwand Familie Huibers - Ede

“Omdat ze een eigen fabriek hebben kunnen ze eigenlijk alles maken. Hun werkwijze is laagdrempelig en efficiënt.”

Handels- en Constructiebedrijf H. Hardeman BV schakelde Duinkerke Glasservice in om glazen scheidingswanden in hun kantoor te plaatsen. Het leverde een stijlvol interieur op, met veel ruimte en licht. Wij spraken met Jacco Hardeman.

Bekijk referentie Glazen scheidingswanden in kantoor Handels- en Constructiebedrijf H. Hardeman BV - Veenendaal

“We zijn erg onder de indruk van de nauwkeurigheid van Duinkerke Glasservice.”

In het appartement van de familie Daamen in Leusden werd de achterwand van de keuken voorzien van glas. Deze oplossing is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch.

Bekijk referentie Schitterende keuken achterwand van glas in Leusden Familie Daamen - Leusden

“Zowel de balustrade als de schuifwand en binnendeur zijn naar volle tevredenheid geplaatst”

“Wij hebben de locatie voor ons huis gekozen vanwege het geweldige uitzicht. Onze wens was dan ook om een zo minimalistisch mogelijke balustrade te maken, zodat we optimaal van dit uitzicht kunnen genieten. De vakmensen van Duinkerke Glasservice hebben dat perfect gemaakt.”

Bekijk referentie Villa met glazen balustrade Balustrade beglazing villa

“Ons veranda schuifsysteem is op elke gewenste afmeting toe te passen”

“De veranda van de familie Van Kampen was een mooie uitdaging. Normaal gesproken hebben we aan 4 deuren die achter elkaar geplaatst worden genoeg om de hele afstand te overbruggen. In dit geval waren dat maar liefst 6 sets! Deze zijn strak achter elkaar geplaatst om zo min mogelijk ruimte te verliezen.”

Bekijk referentie Veranda XL in Scherpenzeel Familie Van Kampen - Scherpenzeel

“Dankzij het uitstekende advies een eindresultaat waar we op gehoopt hadden.”

“Duinkerke Glasservice heeft ons ontzettend goed geadviseerd over de mogelijkheden om onze woning te voorzien van HR++ isolatieglas en toch de gewenste uitstraling van de jaren dertig te behouden. Dat is heel goed gelukt! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.”

Bekijk referentie Glas-in-lood isolatieglas Familie Leenders - Amersfoort

“Een mentaliteit die goed bij ons past”

“Omdat wij in een hoger segment werken willen wij dat mensen zich op de bouw op een bepaalde manier gedragen. Dan is het heel prettig om een partij als Duinkerke Glasservice te hebben. Hun mentaliteit past perfect bij die van ons!”

Bekijk referentie Bouwbedrijven Bouwbedrijf Hijnekamp - J. van Dijk

“Je hebt korte lijnen, je kent elkaar en je weet wat je aan elkaar hebt”

“De groei van ons bedrijf liep samen met de groei van Duinkerke Glasservice. Het is mooi om te zien dat er steeds meer personeel werkzaam is en dat de processen hierdoor ook soepel en vlot verlopen. Vaak is er iemand van Duinkerke aanwezig als we naar de klant gaan.”

Bekijk referentie Keukenbouw Velthuizen Keukens – Martin van Velthuizen

“De organisatie is piekfijn in orde”

“Niet klakkeloos vervangen, maar meedenken met de klant door innovatieve technieken in te zetten. Na 20 jaar was het dak van onze glazen serre aan vervanging toe en door eerdere goede ervaringen met de familie Duinkerke, besloot ik om contact op te nemen voor dit glazen dak. Al snel werd duidelijk dat Duinkerke een slimmere oplossing had.”

Bekijk referentie Dakbeglazing Dhr. Fichtinger

“Ze hebben een nuchtere aanpak”

“Al 15 jaar verzorgen wij complete interieurs voor woningen, kantoren en winkels. Vanaf het begin werken wij al samen met Duinkerke Glasservice en zo hebben wij de ontwikkeling van hen goed meegekregen. Ze zijn uitgegroeid tot een professionele partner en dat is te zien in hun handelen.”

Bekijk referentie Interieurbouw Hardeman Interieurbouw - De heer Hardeman

“Je bent hier ook geen nummer, maar een echte partner”

“De service en de korte lijntjes, daar ligt de kracht bij Duinkerke Glasservice. Anders dan bij de allergrootste bedrijven schakelen ze hier erg makkelijk en kun je binnen no-time je order ophalen. Ze snijden het glas zelf en dat is een groot voordeel.”

Bekijk referentie Verandabouw Visser Veranda's - Albert Visser

“Bij Duinkerke Glasservice is de klant koning”

“Inmiddels werken we drie jaar samen en ik zie dat ze meedenken met de klant. Met tips en suggesties wordt ervoor gezorgd dat het een mooi geheel wordt, ongeacht of het om dubbel glas, glas in lood of om een spiegel gaat.”

Bekijk referentie Aannemers / Bouwbedrijven Keurhorst Bouw - A. Keurhorst

“Het wederzijds vertrouwen was er vanaf het begin”

“De samenwerking met Duinkerke Glasservice is een echte win-winsituatie. Steeds vaker leveren wij een volledig pakket aan waar het glas al in onze kozijnen, ramen of deuren zitten. Andersom worden wij op de hoogte gebracht als Duinkerke Glasservice een totaalpakket wil aanleveren.”

Bekijk referentie Timmerfabriek Hijnekamp Kozijnen - Joost Hijnekamp

“Je kunt niet verbouwen zonder het gebruik van glas”

“Je kunt niet verbouwen zonder het gebruik van glas. Als Van Hooft Totale Bouwbegeleiding vragen we Duinkerke Glasservice voor het verzorgen van al het glas, hoofdzakelijk bij de ‘specials’. Denk bijvoorbeeld aan glasbalustrades, grote glaspanelen van de grond tot aan het plafond, douchedeuren en glasschappen.”

Bekijk referentie Bouwbegeleider Van Hooft Totale Bouwbegeleiding – Frank van Hooft

“We hebben een vast aanspreekpunt”

“Als je iets belooft, moet je het ook na (kunnen) komen. Deze gedachte delen wij met Duinkerke Glasservice en daarom verloopt de samenwerking zo fijn. Als beloofd wordt dat een douchewand er binnen 10 dagen staat, dan staat hij er ook binnen 10 dagen.”

Bekijk referentie Sanitair wereld Installatiebedrijf Chr. J. Simon BV - De heer Simon

“Duinkerke Glasservice denkt mee met de klant”

“Duinkerke Glasservice denkt mee met de klant. In ons geval gaat dat om specifieke luxewensen. Ze leveren de producten die passen bij de kwaliteit die wij in onze resorts willen uitstralen.”

Bekijk referentie Wellness Thermen Soesterberg - Mark van den Berg

“Het unieke concept verliep met hun kennis erg soepel”

“Glas wordt steeds vaker gebruikt in het design van trappen en balustrades. Vanaf 2017 zijn we actief als trappenbouwers en vanaf dag 1 hebben we een samenwerking met Duinkerke Glasservice. Voor die samenwerking zijn we bij hen langsgegaan en werden we heel gemoedelijk ontvangen. Met Martin hebben we prettig contact en ook op kantoor verloopt de communicatie goed.”

Bekijk referentie Staalbedrijven Dutch Steel Design - Dhr. Bos

“Een goede partner op een paar honderd meter verder, dat werkt fijn samen”

“Als houtbewerkingsbedrijf verwerken we zo nu en dan glas in onze houten trappen. Dit gaat om bijzonder glas, dus is het fijn om een specialist in de buurt te hebben. Al meer dan tien jaar verloopt de samenwerking soepel.”

Bekijk referentie Trappenbouwer Westenwolf houtbewerking - Martijn Westeneng