Donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag. Vanaf maandag 17 mei hopen wij weer voor u klaar te staan.

Doen waar we goed in zijn

De uitspraken van onze klanten spreken voor zich: onze service en producten staan voor kwaliteit. Hier leest u enkele ervaringen die onze klanten met ons hebben.

Neem contact op
Bekijk referentie Veranda XL in Scherpenzeel Familie Van Kampen - Scherpenzeel
Bekijk referentie Particulier – Glas-in-lood isolatieglas Familie Leenders - Amersfoort

“Een mentaliteit die goed bij ons past”

“Omdat wij in een hoger segment werken willen wij dat mensen zich op de bouw op een bepaalde manier gedragen. Dan is het heel prettig om een partij als Duinkerke Glasservice te hebben. Hun mentaliteit past perfect bij die van ons!”

Bekijk referentie Bouwbedrijven Bouwbedrijf Hijnekamp - J. van Dijk

“Je hebt korte lijnen, je kent elkaar en je weet wat je aan elkaar hebt”

“De groei van ons bedrijf liep samen met de groei van Duinkerke Glasservice. Het is mooi om te zien dat er steeds meer personeel werkzaam is en dat de processen hierdoor ook soepel en vlot verlopen. Vaak is er iemand van Duinkerke aanwezig als we naar de klant gaan.”

Bekijk referentie Keukenbouw Velthuizen Keukens – Martin van Velthuizen

“De organisatie is piekfijn in orde”

“Niet klakkeloos vervangen, maar meedenken met de klant door innovatieve technieken in te zetten. Na 20 jaar was het dak van onze glazen serre aan vervanging toe en door eerdere goede ervaringen met de familie Duinkerke, besloot ik om contact op te nemen voor dit glazen dak. Al snel werd duidelijk dat Duinkerke een slimmere oplossing had.”

Bekijk referentie Particulier Dhr. Fichtinger

“Ze hebben een nuchtere aanpak”

“Al 15 jaar verzorgen wij complete interieurs voor woningen, kantoren en winkels. Vanaf het begin werken wij al samen met Duinkerke Glasservice en zo hebben wij de ontwikkeling van hen goed meegekregen. Ze zijn uitgegroeid tot een professionele partner en dat is te zien in hun handelen.”

Bekijk referentie Interieurbouw Hardeman Interieurbouw - De heer Hardeman

“Je bent hier ook geen nummer, maar een echte partner”

“De service en de korte lijntjes, daar ligt de kracht bij Duinkerke Glasservice. Anders dan bij de allergrootste bedrijven schakelen ze hier erg makkelijk en kun je binnen no-time je order ophalen. Ze snijden het glas zelf en dat is een groot voordeel.”

Bekijk referentie Verandabouw Visser Veranda's - Albert Visser

“Bij Duinkerke Glasservice is de klant koning”

“Inmiddels werken we drie jaar samen en ik zie dat ze meedenken met de klant. Met tips en suggesties wordt ervoor gezorgd dat het een mooi geheel wordt, ongeacht of het om dubbel glas, glas in lood of om een spiegel gaat.”

Bekijk referentie Aannemers / Bouwbedrijven Keurhorst Bouw - A. Keurhorst

“Het wederzijds vertrouwen was er vanaf het begin”

“De samenwerking met Duinkerke Glasservice is een echte win-winsituatie. Steeds vaker leveren wij een volledig pakket aan waar het glas al in onze kozijnen, ramen of deuren zitten. Andersom worden wij op de hoogte gebracht als Duinkerke Glasservice een totaalpakket wil aanleveren.”

Bekijk referentie Timmerfabriek Hijnekamp Kozijnen - Joost Hijnekamp

“Je kunt niet verbouwen zonder het gebruik van glas”

“Je kunt niet verbouwen zonder het gebruik van glas. Als Van Hooft Totale Bouwbegeleiding vragen we Duinkerke Glasservice voor het verzorgen van al het glas, hoofdzakelijk bij de ‘specials’. Denk bijvoorbeeld aan glasbalustrades, grote glaspanelen van de grond tot aan het plafond, douchedeuren en glasschappen.”

Bekijk referentie Bouwbegeleider Van Hooft Totale Bouwbegeleiding – Frank van Hooft

“We hebben een vast aanspreekpunt”

“Als je iets belooft, moet je het ook na (kunnen) komen. Deze gedachte delen wij met Duinkerke Glasservice en daarom verloopt de samenwerking zo fijn. Als beloofd wordt dat een douchewand er binnen 10 dagen staat, dan staat hij er ook binnen 10 dagen.”

Bekijk referentie Sanitair wereld Installatiebedrijf Chr. J. Simon BV - De heer Simon

“Duinkerke Glasservice denkt mee met de klant”

“Duinkerke Glasservice denkt mee met de klant. In ons geval gaat dat om specifieke luxewensen. Ze leveren de producten die passen bij de kwaliteit die wij in onze resorts willen uitstralen.”

Bekijk referentie Saunawereld Thermen Soesterberg - Mark van den Berg

“Het unieke concept verliep met hun kennis erg soepel”

“Glas wordt steeds vaker gebruikt in het design van trappen en balustrades. Vanaf 2017 zijn we actief als trappenbouwers en vanaf dag 1 hebben we een samenwerking met Duinkerke Glasservice. Voor die samenwerking zijn we bij hen langsgegaan en werden we heel gemoedelijk ontvangen. Met Martin hebben we prettig contact en ook op kantoor verloopt de communicatie goed.”

Bekijk referentie Staalbedrijven Dutch Steel Design - Dhr. Bos

“Een goede partner op een paar honderd meter verder, dat werkt fijn samen”

“Als houtbewerkingsbedrijf verwerken we zo nu en dan glas in onze houten trappen. Dit gaat om bijzonder glas, dus is het fijn om een specialist in de buurt te hebben. Al meer dan tien jaar verloopt de samenwerking soepel.”

Bekijk referentie Trappenbouwer Westenwolf houtbewerking - Martijn Westeneng