Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

InBlindz®, raambekleding in glas

Bent u helemaal weg van jaloezieën of plissé, maar vindt u het vervelend om deze telkens af te stoffen: wij bieden u dé oplossing. Uw zonwering verwerkt in isolatieglas! Deze raambekleding zit dan in het isolatieglas. Dat biedt u voordelen: het is hygiënisch, duurzaam, energiebesparend en u regelt er zelf uw binnenklimaat mee. En wat dacht u van het zemen van uw raam: dat gaat nu veel makkelijker. Daarnaast heeft u gegarandeerd privacy, meer ruimte op de vensterbank, geen andere zonwering nodig en geen beschadigingen. Tot slot gaat deze zonwering erg lang mee. Bent u al overtuigd?

Mogelijkheden

In ruimtes waar warmte lastig weg kan, zoals op zolder of in de badkamer, is raambekleding in glas ideaal. Ook als u kamers heeft waar vocht of vet een aanslag achterlaat, is het een mooie uitkomst. Bovendien zijn plissés en jaloezieën eenvoudig te bedienen. Bij ons is veel mogelijk op het gebied van raambekleding in glas. Zo kunnen we het verwerken in brandwerend, monumentaal, geluidswerend en veiligheidsisolatieglas. En er wordt maar liefst 5 jaar garantie gegeven op alle systemen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Downloads

Folder InBlindz® – raambekleding in glas

 

  • Uw plissé of jaloezie verwerkt
  • In diverse glassoorten
  • Onderhoudsarm en duurzaam

Wilt u InBlindz®, raambekleding in glas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op