I.v.m. prijsstijgingen, kunnen onze prijzen per dag variëren. Informeer altijd naar de huidige prijzen.

Historie Duinkerke

Duinkerke Glasservice is opgericht in 2009 door Martin Duinkerke en was destijds gevestigd aan de Dorpsstraat in Scherpenzeel. Martin Duinkerke deed in eerste instantie alles alleen. Hij zette overdag het glas en voerde ‘s avonds de orders in. Het bedrijf maakte een flinke groei door en het bedrijfspand werd al snel te klein.

In 2011 werd de verhuizing naar de Glashorst gerealiseerd. Dit ruimere pand heeft veel opslagcapaciteit, plaats voor diverse machines voor glasbewerking en kantoren voor de binnendienst. In 2016 was het al weer tijd voor een overstap naar een groter pand. Aan de Pluimenweg is een prachtig bedrijfspand aangekocht dat nog meer ruimte biedt voor opslag, bewerking, ‘concept beglazing’ en de binnendienst.

Als we kijken naar hoe we er nu voor staan, is er heel wat veranderd: we hebben een mooie vestiging in Scherpenzeel. En het personeel is uitgegroeid naar een team van 26 man sterk.

Wie vormt Duinkerke Glasservice?

Dat doen we allemaal op onze eigen manier! Iedereen zorgt voor zijn of haar eigen bijdrage aan het bedrijf. Maak kennis met ons team.

Inmiddels hebben we een team van 26 man sterk
Neem contact op