Over ons

Duinkerke Glasservice is dé glasspecialist op glasgebied. Voor advies, inmeten, leveren en plaatsen van glas kunt u bij ons terecht. Vakmanschap staat bij ons op nummer één. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. Ons bedrijf bestaat momenteel uit 24 medewerkers die dagelijks voor u klaarstaan. In de afgelopen jaren hebben vele klanten ons gevonden als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid van maatwerk, levering en plaatsing van glas. We hebben ervaring met veel speciale glasprojecten die we naar volle tevredenheid van de klant hebben uitgevoerd. En we zijn daar trots op!

Historie Duinkerke

Duinkerke Glasservice is opgericht in 2009 door Martin Duinkerke en was destijds gevestigd aan de Dorpsstraat in Scherpenzeel. Martin Duinkerke deed in eerste instantie alles alleen. Het bedrijf maakte een flinke groei door en het bedrijfspand werd al snel te klein…

Lees meer

Team

Ons team bestaat ondertussen uit 24 gedreven medewerkers. Allemaal met een passie voor glas én met hun eigen specialiteit. Wilt u met ons kennismaken?

Lees verder

Locaties

We begonnen in Scherpenzeel en breidden langzaam uit naar een ander pand. Als klap op de vuurpijl kwam daar de locatie in Barneveld bij. Natuurlijk bent u van harte welkom op beide locaties.

Lees verder