Glasbewerkingen onder uw aandacht (1)

09-06-2020

Enkele weken geleden zijn er erg mooie foto’s gemaakt van diverse machines die u bij Duinkerke Glasservice in de werkplaats kunt vinden. Wij willen u hier graag een indruk van geven. Maar wat kunnen deze machines zoal? En voor welke glasbewerkingen kunt u onder andere bij ons terecht? Mocht u meer informatie wensen, dan verzoeken wij u vriendelijk onze website verder te raadplegen of contact met ons op te nemen.

BOREN: Wij beschikken over diverse diameters diamantboren voor onder andere stopcontacten of scharnieruitsparingen, maar ook een vingergat voor uw douchedeur bijvoorbeeld. En dit met een snelle levering door eigen productie! Bij de afwerking zorgen wij er uiteraard ook voor dat het geboorde gat niet meer scherp is. Hierdoor kunt u zich er niet aan snijden en is de kans op breuk kleiner.

FACETSLIJPEN: Onze machine slijpt diverse facetbreedtes. Voor dat kleine wybertje in uw glas-in-lood of die enorme spiegel in uw hal, of die tafel in uw showroom? Een ruit of spiegel met een glasdikte van 4 tot en met 12mm is mogelijk met facetrand. Een tal van mogelijkheden geven uw glas een prachtige uitstraling!

Binnenkort brengen wij nog meer glasbewerkingen onder uw aandacht.

 

 

 

Terug naar overzicht