Glasbewerkingen onder uw aandacht (2)

25-06-2020

Enkele weken geleden zijn er mooie foto’s gemaakt van diverse machines die u bij Duinkerke Glasservice in de werkplaats kunt vinden. Wij willen u hier graag een indruk van geven. Maar wat kunnen deze machines zoal? En voor welke glasbewerkingen kunt u onder andere bij ons terecht? Mocht u meer informatie wensen, dan verzoeken wij u vriendelijk onze website verder te raadplegen of contact met ons op te nemen.

GLAS IN LOOD: in ons eigen atelier maken wij de mooiste glas-in-loodramen. Naast het realiseren van uw eigen ontwerpen, kunnen wij uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Met ons ontwerpprogramma krijgt u een realistisch beeld van hoe het glas eruit komt te zien.

Bovendien plaatsen wij glas-in-lood in isolatieglas. Hierdoor veroudert en verweert het glas-in-lood niet meer en biedt het een betere isolatiewaarde. Wij beschikken over de nodige materialen, kennis én specialisten. Ook restaureren en repareren wij glas-in-lood.

GLAS SNIJDEN: De basis van het bewerken van glas is uiteraard het op maat snijden van het juiste glassoort. Dankzij de combinatie van de juiste apparatuur en ruime kennis en ervaring, snijdden wij het glas tot op de millimeter nauwkeurig.

UV-lijmen: voor het onzichtbaar lijmen van gladde oppervlaktes. Wij bieden de juiste verbinding door middel van UV-lijmen.

ZAGEN BRANDWEREND GLAS: Wij leveren alle soorten brandwerend glas. Als gecertificeerd verwerker van Pyroguard zagen en leveren wij Pyroguard uit eigen voorraad. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om van brandwerend glas isolatieglas te maken.

ZANDSTRALEN: met deze bewerkingen maken wij het glas deels of volledig mat. Wij beschikken over een volautomatische machine om glas te zandstralen. Onze specialisten kunnen het glas voorzien van lijnen, blokken, logo’s, tekst of tekeningen. Bovendien is het mogelijk om lijnen door te laten lopen over meerdere ruiten.

 

 

Terug naar overzicht