Kijk hier voor onze corona maatregelen. Helpt u eraan mee?

Duinkerke Glasservice 10 jaar

12-12-2019

Op dinsdag 10 december jl. verraste Martin Duinkerke het team met een gezamenlijk ontbijt. Om 7.15 uur zat iedereen aan de ontbijttafel en werd stil gestaan bij het 10-jarig bestaan!

Veel is er in deze korte tijd al de revue gepasseerd. Begonnen aan de Dorpsstraat in 2009 en nadat het pand al gauw te klein was in 2011 verhuisd naar een pand aan de Glashorst. En in 2016 was het wederom tijd voor de overstap naar een groter pand. En wel aan de Pluimenweg 5 in Scherpenzeel. En vanaf 2018 heeft Duinkerke Glasservice er ook een vestiging bij, namelijk in Barneveld aan de Mercuriusweg. Inmiddels is het personeelsbestand uitgegroeid naar een team van ongeveer 17 man sterk (er werken hier ook vrouwen hoor)!

Voor wie Duinkerke Glasservice nog niet (goed) kent: wij zijn een complete glashandel! Van inmeten tot en met monteren. Wij helpen u van begin tot eind.

Wij komen graag wij u aan huis om u te adviseren. Bij ons heeft u de keus uit allerlei soorten glas. Hierbij moet u denken aan isolatieglas, brandwerend glas, monumentenglas, elektrisch verwarmd glas en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar ook voor een spiegel of een douchedeur bent u bij ons op het juist adres. Wij hebben ons eigen montageteam, maar daarnaast heeft u ook de mogelijkheid dat wij het glas bij u bezorgen. Tevens staan er in het nieuwe jaar nog een hoop dingen te gebeuren waardoor wij u nog beter én sneller van dienst kunnen zijn vanuit onze eigen twee vestigingen.

Blijf de site daarom goed in de gaten houden!

 

Terug naar overzicht