Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Monumentaal isolatieglas

Een monumentaal pand verdient indrukwekkend glas. Duinkerke begrijpt monumentale panden en de regels waaraan u dient te voldoen. Monumentaal isolatieglas verbetert de U-waarde, maar houdt wel het karakteristieke uiterlijk van uw pand in tact.

Enkel- of dubbelglas 

In een monumentaal pand gebruiken we bijvoorbeeld getrokken glas. Bij het plaatsen van isolerend glas, gaat u meestal van enkelglas naar dubbelglas. Soms is het dan nodig om het bestaande kozijn aan te passen. Dit is uiteraard mogelijk bij ons. Wilt u liever isolerend monumentaal enkelglas? Dan zetten we de HR-coating aan de buitenkant van het enkelglas, zodat het toch isolerend is. Let wel op, want dit is krasgevoeliger dan het isolatieglas.

Mogelijkheden

Last van houtrot? Duinkerke repareert het, terwijl we het monumentaal glas plaatsen. Bladdert de verf al wat af? Ook dan staat Duinkerke voor u klaar. Wij hebben drie soorten monumentaal isolatieglas: klassiek, modern en extra vertekenend. Modern is helemaal vlak, klassiek heeft een kleine vertekening en extra vertekenend heeft een grote vertekening. Natuurlijk begrijpen wij dat uw monumentaal glas u lief is. Daarom leveren wij ook veiligheidsisolatieglas voor monumentale panden. Dit heet MonuSafe en bestaat uit gelaagd glas met twee folies ertussen. De HR-coating zit bij dit glas aan de buitenkant. En is uw stopverf aan het verdwijnen? Dan halen wij deze eruit en vervangen het met nieuwe stopverf. Overal in Nederland monteren wij monumentaal isolatieglas, dat we zelf inmeten en snel leveren.

Downloads

Folder Garantiebepalingen Isolatieglas

  • Monumentaal enkel- of dubbelglas
  • Houtrot repareren
  • Klassiek, modern en extra vertekenend glas
  • Vervanging van stopverf

Wilt u Monumentaal isolatieglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op