Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Kruisroeden

Kruisroeden verdelen een venster in meerdere vakken. En dat biedt voordelen. U heeft er namelijk geen omkijken meer naar. Want isolatieglas met kruisroeden is energiebesparend en onderhoudsarm. Aan de buitenkant en binnenkant heeft u dan maar één groot raam dat u hoeft te zemen, terwijl het eruit ziet alsof er een verdeling is aangebracht. Kruisroeden in dubbel glas geven uw woning of pand een klassieke, authentieke uitstraling.

Mogelijkheden

Twijfelt u of u wienersprossen of kruisroeden wilt nemen? Het grootste voordeel van kruisroeden ten opzichte van wienersprossen is het gemak en dus de praktische kant. U maakt het gemakkelijk schoon en u hoeft het niet te schilderen. De authentieke look creëert u eenvoudig met kruisroeden, want ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor kiest u simpelweg de kleur die het beste bij uw woning of bedrijfspand past. Daarnaast hebben we verschillende breedtes voor u op voorraad. De kruisroeden zitten in isolatieglas. Uiteraard meten we alles bij u op locatie in én monteren we het desgewenst. Belangrijk om te vermelden is dat de garantie van isolatieglas vervalt bij elke glasbewerking, dus ook bij kruisroeden.

  • Diverse kleuren en breedtes
  • Weinig onderhoud
  • Creëer klassieke uitstraling

Wilt u Kruisroeden of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op