Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Zonwerend glas

U kent het wel: zit u lekker naar buiten te kijken, schijnt de zon fel in uw ogen. Of u bent even lekker aan het werk achter uw computer, weerkaatst het zonlicht op uw scherm. Vervelend, maar er is een oplossing: zonwerend glas.

Zonwerende coatings

Zonwerend glas drukken we uit in de zontoetreding en lichttransmissie. Hiermee proberen we zoveel mogelijk zonlicht te remmen of buiten te houden. Het probleem is dan wel dat u minder licht binnenkrijgt. Maar daarvoor heeft Duinkerke een oplossing: u kiest bij ons uit verschillende zonwerende coatings. Hiermee houdt u het licht binnen en de zon buiten. Bij ons gaat alles volgens de norm zoals in het bestek staat beschreven.

 

Mogelijkheden

Wij hebben diverse types zonwerend glas tot onze beschikking. Daarnaast hebt u de keus uit verschillende coatings en kleuren. Het glas in de massa maken we hierbij grijs of blauw gekleurd, want ook deze kleuren remmen zonlicht. U kunt het beste voor een grijze tint kiezen wanneer u een grijs hek of kozijn hebt, zodat de zon minder weerspiegelt. Toch liever een andere kleur of print? Elke kleur en print is mogelijk; op gehard glas, gelaagd glas, zonwerend enkelglas, zonwerend isolatieglas en zelfs op dakbeglazing. Het spiegelend effect houden we aan de buitenzijde. Ziet u door alle mogelijkheden en keuzes niet meer goed in wat nu het beste in uw huis past? Wij hebben glasmonsters beschikbaar, zodat u in één oogopslag ziet wat u het mooiste vindt. Deze kunt u bij onze locaties afhalen of opvragen. En in de download op deze pagina ziet u snel welke types zonwerend glas we hebben. Uw keuze gemaakt? Wij bieden enkel maatwerk. Dat betekent dat we het komen inmeten en monteren, overal in Nederland.

  • Diverse typen zonwerend glas
  • Met verschillende coatings
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Glasmonsters te bestellen

Wilt u Zonwerend glas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op