Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Veiligheidsglas

Wanneer u ergens glas aanbrengt, bijvoorbeeld als balustrade of glasvloer, dan wilt u niet dat er gewonden vallen als het breekt. Maar ook bij een brand of wanneer iemand stenen naar uw raam gooit, wilt u dat het glas heel blijft. Daarom hebben wij veiligheidsglas. Dit glas kunnen we ook plaatsen voor binnendeuren en -ramen.

Letselveilig of doorvalveilig

Veiligheidsglas is ofwel doorvalveilig, ofwel letselveilig. Daarvoor dient u zelf aan ons door te geven: mag er niemand door het glas vallen of mag iemand geen letsel overhouden aan het gebroken glas? Op basis daarvan kijken wij welk glas het beste past. Ons veiligheidsglas is volgens de norm geproduceerd en gezet. En dat is niet alles: wij zijn een van de weinigen in de regio die een speciale snijtafel hebben om gelaagd glas te snijden. Want door het folie dat tussen gelaagd glas zit, is dit veiligheidsglas normaal gesproken lastig te snijden.

Mogelijkheden

Wij bieden vier soorten veiligheidsglas aan: gelaagd glas, gehard glas, draadglas en een combinatie tussen gelaagd en gehard glas. Brandwerend glas is ook veiligheidsglas. U kunt het veiligheidsglas plaatsen in bijvoorbeeld uw douchewand of als hardglazen binnendeur. Duinkerke levert maatwerk. Daarom meten we alles zelf in en monteren we het glas op de betreffende plek. Onze snelle, landelijke service verrast u vast en zeker.

Downloads

Folder veiligheidsglas  Folder richtlijnen hard glas

  • Letselveilig of doorvalveilig glas
  • Vier typen veiligheidsglas mogelijk
  • Voor diverse toepassingen

Wilt u Veiligheidsglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op