Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Vacuümglas voor monumenten

Het isoleren van uw historisch pand doet u het beste met vacuümglas. Duinkerke is hierin gespecialiseerd. Elk gebouw vraagt om zijn eigen unieke oplossing. het is dus belangrijk dat u met een specialist om tafel gaat, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vacuümglas is duurzaam, stil en extreem isoleren. Maar het is ook kostbaar. Duinkerke informeert u graag over de oplossing die voor u het meest kostenefficiënt is.

Duinkerke: partner in duurzaam monumentenbehoud

Voor het isoleren van monumenten en oude gebouwen biedt Duinkerke niet alleen het innovatieve Fineo vacuümglas, maar ook andere hoogwaardige merken zoals Beng Vacuümglas en Vacuglass. Elk van deze producten is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de unieke behoeften van historische panden, waarbij de authenticiteit van het gebouw gerespecteerd wordt.

Monumentenglas: dun, duurzaam en esthetisch

Duinkerke begrijpt de uitdagingen van monumentaal erfgoed. Onze vacuümglasoplossingen zoals Fineo, Beng en Vacuglass zijn ontworpen om naadloos in oude kozijnen te passen zonder dat deze vervangen hoeven te worden. Dit behoudt het karakteristieke uiterlijk van uw pand, terwijl u geniet van verbeterde isolatie.

Vacuümglas: warmer, stiller, comfortabeler

Ons assortiment vacuümglas, waaronder Fineo Heritage, biedt superieure thermische isolatie en uitstekende geluidsisolatie, wat bijdraagt aan een significant hoger wooncomfort. Deze glassoorten zijn niet alleen energie-efficiënt maar ook visueel vergelijkbaar met traditioneel enkel glas, waardoor ze ideaal zijn voor toepassing in monumentale panden.

Geen kozijnen vervangen!

De slanke vormgeving van ons vacuümglas maakt installatie mogelijk zonder ingrijpende aanpassingen aan de originele structuur van het gebouw. Of u nu kiest voor Fineo, Beng of Vacuglass, onze producten zijn specifiek aangepast aan de esthetische eisen van historische panden. Voor de meeste kozijnen in oude gebouwen geldt dat deze niet geschikt zijn voor dubbel of tripple isolatieglas. Ingrijpende bouwkundige aanpassingen aan het gebouw worden meestal vanuit de overheid verboden. Vacuümglas biedt in die gevallen de juiste oplossing. Vacuümglas past namelijk in de bestaande kozijnen.

Uitzonderlijke kenmerken van ons vacuümglas:

• Dun en licht: vacuümglas is eenvoudig te installeren in bestaande kozijnen
• Hoge isolatiewaarde: vacuümglas heeft extreem lage Ug-waarde, onafhankelijk van de oriëntatie
• Duurzame investering: vacuümglas is ontworpen voor een lange levensduur met minimale onderhoudsvereisten
• Natuurlijk daglicht: vacuümglas maximaliseert lichtcomfort binnenshuis zonder UV-straling die interieur kan verkleuren
• Geluidsdemping: vacuümglas biedt een rustige binnenomgeving door effectieve geluidsreductie
• Milieuvriendelijk: vacuümglas is loodvrij en 100% recyclebaar, passend binnen een circulaire economie

Welk merk vacuümglas moet ik kiezen?

Elk merk vacuümglas heeft z’n voor- en nadelen. Daar vertellen wij u graag meer over. Voor de een is de lange garantietermijn belangrijk, voor de ander juist het budget of de isolatiewaarde. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag alles over de kenmerken per merk vacuümglas. Wij benaderen uw monumentale pand vanuit onze jarenlange expertise. Dat betekent dat wij u altijd eerlijk zullen informeren over welk merk het meest geschikt is in uw specifieke situatie. En dat kan echt een wezenlijk verschil uitmaken in de totale kosten van uw isolatieproject. Vraag daarom altijd een specialist van Duinkerke voor het beste advies.

Reparaties bij houtrot

Duinkerke begrijpt het vak van glasisolatie bij oude gebouwen. Daarin gaan wij ver. Dus als wij gaandeweg het project houtrot tegenkomen kunnen wij dit repareren. Dit doen wij altijd in goed gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Het gaat ons erom dat uw monumentale pand er straks weer perfect bij staat. Ontdek het gemak van een specialist die alle kennis in huis heeft. Zo heeft u één aanspreekpunt en bent u verzekerd van een perfect geïsoleerd pand met vacuümglas.

Digitaal inmeten van uw vacuümglas

Oude gebouwen hebben vaak te maken met zeer specifieke maatvoering als het gaat om het inmeten van glas. Omdat wij het vacuümglas altijd perfect willen laten passen in uw monumentale gebouw, meten wij uw kozijnen digitaal in. Ons glas past dus naadloos en u bent verzekerd van een snellere doorlooptijd van het isolatieproject. Maak een afspraak en wij komen graag op locatie inmeten.

Meer weten of inmeten?

Ontdek de veelzijdigheid van Beng, Vacuglass en Fineo in ons uitgebreide assortiment vacuümglas. Neem vandaag nog contact op met Duinkerke voor meer informatie over hoe wij de historische waarde van uw pand kunnen helpen behouden met onze state-of-the-art glasoplossingen.

Wilt u Vacuümglas voor monumenten of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op