Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

VacuGlass

Bent u op zoek naar de beste beglazingsoplossing die maximale isolatie, geluidsreductie en veiligheid biedt? Duinkerke is specialist op het gebied van vacuümglas en heeft inmiddels een indrukwerkkende lijst met monumentale panden waar we vacuümglas hebben toegepast. VacuGlass is een van de merken vacuümglas die wij leveren. Graag helpen wij u ontdekken waarom VacuGlass een goede keuze is voor zowel monumentale als commerciële projecten.

Innovatieve technologie voor optimaal comfort

VacuGlass biedt een hoogwaardige thermische isolatie met U-waarden vanaf 0,43 W/m²K. Deze lage U-waarden zorgen ervoor dat warmteverlies wordt geminimaliseerd en uw binnenruimtes comfortabeler blijven. Maar dat niet alleen, ook uw energiekosten zullen aanzienlijk worden verlaagd!
Een ander aspect van vacuümglas is dat het ook een uitstekende geluidsreducerende werking heeft. Met Rw-waarden tot 37 dB zorgt VacuGlass ervoor dat ongewenste geluiden buiten blijven. Dat betekent comfort op meerdere terreinen.

Minimale dikte en gewicht, dus goed voor oude kozijenen

VacuGlass is ontworpen om lichter en dunner te zijn dan traditionele beglazingsopties zoals triple glas. Terwijl de U-waarde slechts de helft is van die van triple glas, is de dikte slechts een kwart en het gewicht meer dan de helft lager. Dit maakt VacuGlass een uitstekende keuze voor renovaties en nieuwbouwprojecten waar gewichts- en ruimtebesparingen cruciaal zijn. Daar waar in andere gevallen moeilijke bouwkundige oplossingen moeten worden gevonden, kan met de komst van VacuGlass in de meeste gevallen gebruik gemaakt worden van de bestaande kozijnen. Tel uit uw winst!

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

Elk project vraagt om zijn eigen glastype. VacuGlass biedt verschillende productlijnen, waaronder Modern, Safe en Hybrid. Elk type is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen, van basis thermische isolatie tot hoog transparante geluidswerende folies en monumentale buitenruiten.
Met afmetingen variërend van minimaal 200 x 300 mm tot maximaal 1800 x 2780 mm, is VacuGlass geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu kleine ramen of grote glaspartijen nodig heeft. En mocht er zich in uw situatie een specifiek geval voordoen dat niet binnen het standaarpallet aan oplossingen valt, dan heeft Duinkerke de mogelijkheid om voor dat geval een alternatieve vacuümglassoort te kiezen. Daar adviseren wij u graag over.

Extra veiligheidsopties

Naast standaard letselwerend glas, kan VacuGlass worden opgewaardeerd tot doorvalveilig, inbraakwerend en zelfs kogelwerend glas. Ideaal voor situaties waarin verhoogde veiligheid vereist is.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

VacuGlass onderscheidt zich door de laagst mogelijke ecologische voetafdruk. Het is een circulair product dat bijdraagt aan duurzaam bouwen en milieuvriendelijke projecten. De producten zijn ontworpen voor duurzaamheid, met een garantie van 15 jaar op VacuGlass en tot 10 jaar op eventuele extra toevoegingen. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op langdurige prestaties en betrouwbaarheid.

VacuGlass in bijzondere gevallen

Voor toepassingen waar maximale veiligheid vereist is, biedt VacuGlass kogelwerende en brandwerende opties. Deze speciale configuraties zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en bieden tegelijkertijd uitstekende isolatiewaarden. De antireflecterende oplossingen combineren hoge isolatiewaarden met enkelzijdige anti-reflectie. Voor extra beveiliging biedt Duinkerke inbraakwerend glas dat nog eens extra bescherming biedt tegen inbraakpogingen.

Duinkerke en VacuGlass

Met Duinkerke kiest u voor kwalitatief hoogwaardig vacuümglas. VacuGlass is een van de merken waar Duinkerke mee werkt. Een innovatieve, duurzame en flexibele beglazingsoplossing die voldoet aan de hoogste normen van thermische isolatie, geluidsreductie en veiligheid. Of u nu een historisch gebouw wilt renoveren of een nieuw project start, Duinkerke informeert u in een persoonlijk gesprek over de glassoort die het beste bij uw speficieke situatie past.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende inmeet-afspraak!

Downloads

Folder VacuGlass

Folder vergunningvrij

Bekijk meer mogelijkheden voor vacuümglas

FINEO vacuümglas Beng vacuümglas

Wilt u VacuGlass vacuümglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op