Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag. Dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar!

Spiegels

In een spiegel hoort u niet alleen uzelf of een ander object duidelijk te kunnen zien; een spiegel moet ook veilig zijn. Duinkerke heeft verschillende opties om uw spiegel onderscheidend te maken. Denk bijvoorbeeld aan getinte spiegels, veiligheidsspiegels en geslepen spiegels.

Snijden en bewerken op maat

Veel mensen denken bij een spiegel al snel aan de badkamer. Maar wat dacht u van spiegels in uw woonkamer, hal, in een sportschool of een kledingzaak? Voor elke toepassing hebben wij een andere spiegel. We bewerken en snijden elke spiegel zelf en op maat, in onze eigen werkplaats. We meten de spiegel in en vervolgens monteren we hem in uw ruimte, waar in Nederland u ook woont of werkt. Daarbij leveren we snel en vakkundig.

 

Mogelijkheden

Bij Duinkerke maken we allerlei soorten spiegels. Bent u op zoek naar getinte spiegels? Bij ons bent u aan het goede adres. Liever veiligheidsspiegels? Door een folie aan de achterzijde te plakken, vallen er geen scherven naar beneden als de spiegel kapot gaat. Veilig én handig. Maar ook antieke spiegels en geslepen spiegels vervaardigen wij. U kunt daarbij kiezen uit verschillende randbewerkingen, doordat we de spiegel facet slijpen of polislijpen. En wilt u enkele gaten in uw spiegel, bijvoorbeeld om hem op te hangen? Door in de spiegel te boren, krijgt u mooie ronde gaten. Kortom, wij leveren allerlei soorten spiegels. Nu hoeft u alleen nog te beslissen welke u wilt!

  • Getinte spiegels en veiligheidsspiegels
  • Antieke en geslepen spiegels
  • Eventueel met boorgaten
  • Spiegel op maat

Wilt u Spiegels of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op