Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Bij Duinkerke bent u aan het juiste adres voor MonuVision isolatieglas

Duinkerke is specialist in het leveren van hoogwaardige beglazingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de moderne eisen van thermische en akoestische isolatie, maar ook bijdragen aan het behoud van ons cultureel erfgoed. Of u nu op zoek bent naar glas voor een historisch gebouw of een modern project, Duinkerke biedt met MonuVision de perfecte combinatie van traditie en innovatie. Lees verder om meer te ontdekken over de unieke voordelen van MonuVision isolatieglas.

Waarom kiezen voor MonuVision isolatieglas?

MonuVision isolatieglas biedt uitzonderlijke thermische isolatie met U-waarden die variëren van 1.2 tot 3.7, afhankelijk van het type glas. Dit betekent minder warmteverlies in de winter en minder warmteopname in de zomer, wat resulteert in een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten. Of MonuVision isolatieglas de beste oplossing is voor uw persoonlijke situatie bespreken we graag bij u op locatie. Duinkerke levert niet alleen MonuVision isolatieglas, maar is ook gespecialiseerd in alternatieve isolatieglassoorten. Elk merk kent zijn eigen voordelen. Hoe dit zit leggen we u graag uit, vooral ook omdat dit tot enorme kostenbesparingen kan leiden.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

De isolatieglasproducten van MonuVision zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. MonuVision isolatieglas vermindert de CO2-uitstoot door efficiënter energiegebruik en draagt zo bij aan een beter milieu. Bovendien biedt MonuVision een garantie van 10 jaar op alle glassoorten. , wat getuigt van onze inzet voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bescherming tegen UV-straling

Veel van de glassoorten van MonuVision glassoorten reduceren tot 99% van de invallende UV-straling. Dit helpt bij het beschermen van interieurmaterialen zoals tapijten, schilderijen en houten objecten tegen verkleuring. De levensduur van uw waardevolle bezittingen wordt hierdoor verlengd.

Akoestische isolatie

MonuVision glas biedt uitstekende geluidsisolatie met RW-waarden tot 37. Dit betekent dat het glas effectief geluid van buitenaf reduceert. Wat overblijft is een rustige en comfortabele leef- of werkomgeving.

Veiligheid en betrouwbaarheid

De producten van MonuVision voldoen aan strenge Europese veiligheidsnormen (N356) en bieden diverse veiligheidsklassen zoals P2A en P4A. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de stevigheid en veiligheid van het isolatieglas, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Veelzijdigheid in productaanbod

MonuVision biedt een breed scala aan glasopties die passen bij verschillende architectuurstijlen, van modern en klassiek tot ambachtelijk en traditioneel. Elk type glas heeft zijn unieke kenmerken, zoals lichte streepvorming of onregelmatige bewegingen in het oppervlak. Elk project vraagt om zijn eigen uitstraling. MonuVision helpt daarbij. De specialisten van Duinkerke laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Maak daarom een vrijblijvende afspraak.

Productoverzicht

MonuVision Modern

Dit moderne glas, geproduceerd vanaf 1960, biedt een uiterst glad oppervlak zonder onregelmatigheden. Ideaal voor strakke, eigentijdse ontwerpen.

MonuVision Klassiek

Deze glaslijnkenmerkt zich door lichte streepvorming die het resultaat is van de traditionele productiemethoden daterend uit de periode tussen 1920 tot 1960.

MonuVision Ambachtelijk

Voor glas geproduceerd voor 1920, biedt de ambachtelijke lijn een onregelmatige beweging in het oppervlak, wat een authentieke historische uitstraling geeft.

MonuVision Traditioneel

Voor de liefhebber van unieke, met de hand geblazen glasstukken, biedt deze traditionele lijn glas dat nog steeds op dezelfde manier wordt geproduceerd als eeuwen geleden, met unieke onregelmatigheden en insluitingen.

Korte levertijden en lokale productie

MonuVision wordt geproduceerd in IJsselmuiden, Nederland. Hierdoor kan Duinkerke snel inspelen op uw specifieke wensen en korte levertijden garanderen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste isolatieglas voor uw project, met advies op maat en geheel vrijblijvend. Maak een afspraak voor een gratis inmeting bij u op locatie. In dit gesprek nemen we meteen de belangrijkste details met u door.

Downloads

Folder MonuVision

Folder vergunningvrij

Wilt u MonuVision isolatieglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op