Monumentenglas

Een monumentaal pand verdient mooi glas. Duinkerke begrijpt monumentale panden en de regels waaraan u dient te voldoen. Met monumentaal glas houdt u het karakteristieke uiterlijk van uw pand in tact. U kunt daarbij kiezen voor enkelglas of isolatieglas.

Enkel- of isolatieglas

In een monumentaal pand gebruiken we bijvoorbeeld getrokken glas. Bij het plaatsen van isolerend glas gaat u meestal van enkelglas naar dubbelglas. Soms is het dan nodig om het bestaande kozijn aan te passen. Dit is uiteraard mogelijk bij ons. Wilt u liever isolerend monumentaal enkelglas? Dan zetten we de HR-coating aan de buitenkant van het enkelglas, zodat het toch isolerend is. Let wel op, want dit is krasgevoeliger dan het isolatieglas. U kunt ook gaan voor enkelglas of veiligheidsglas in monumentenglas. Geef uw wens aan ons door en wij nemen u alles uit handen.

Mogelijkheden

Last van houtrot? Duinkerke repareert het, terwijl we het monumentaal glas plaatsen. En als de verf afbladdert, dan kunnen wij u compleet schilderwerk aanbieden. Wij hebben drie soorten monumentaal glas: klassiek, modern en extra vertekenend. Modern is zo goed als vlak, klassiek heeft een kleine vertekening en extra vertekenend heeft een grote vertekening. Natuurlijk begrijpen wij dat uw monumentaal glas u lief is. Daarom leveren wij ook veiligheidsglas voor monumentale panden. Dit heet MonuSafe en bestaat uit gelaagd glas met twee folies ertussen. Is uw stopverf aan het verdwijnen, dan halen wij deze eruit en vervangen het met nieuwe stopverf. Overal in Nederland monteren wij monumentaal glas, dat we zelf inmeten en snel leveren.

Downloads

Folder Monumentenglas

  • Monumentaal enkel- of dubbelglas
  • Houtrot repareren
  • Klassiek, modern en extra vertekenend glas
  • Vervanging van stopverf

Monumentaal glas plaatsen woning Zeist

Bekijk project

Wilt u Monumentenglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op