Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag. Dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar!

Isolatieglas

Lekker warm binnen zitten in de winter én een lagere energierekening aan het einde van de maand: wie wil dat niet? Daarom plaatsen wij isolatieglas in nieuwe woningen en woningen die nog voorzien zijn van enkelglas of oud dubbelglas.

Bespaar en blijf warm

Isolatieglas bestaat al behoorlijk lang. Het hoge rendement maakt isolatieglas zeer aantrekkelijk. Toch zijn er nog steeds veel huizen die enkelglas hebben. En dat terwijl isolatieglas vele voordelen heeft. Wilt u uw steentje bijdragen aan het milieu? Dan is het nemen van isolatieglas een eerste, makkelijke stap. U houdt immers de warmte binnen, zodat u niet extra hoeft te stoken. Isolatieglas heeft een zeer lage U-waarde, wat betekent dat het gedeelte thermisch goed geïsoleerd is. Ook ideaal voor uw energierekening.
De eigenschappen van isolatieglas zijn de laatste jaren flink verbeterd. Hebt u oud dubbelglas? Dan is het handig om dit te vervangen. Het huidige triple glas (HR++-glas) isoleert vijf keer zo goed als enkelglas en drie keer zo goed als het oude thermopane. En u bent met HR++-glas nagenoeg af van koude val van uw raam. Dat geeft u net dat extra beetje comfort.

HR one coating

Bij isolatieglas is het mogelijk om een HR one coating toe te voegen. Dit isoleert maar liefst drie keer beter dan gewoon dubbelglas. Bovendien vermindert de coating het energieverbruik en verhoogt het het comfort in uw woning. Dit komt door de beperking van de stookkosten, terwijl het wel comfortabel warm blijft in huis. In warme periodes bespaart u dankzij de verminderde airconditioningskosten. De warmte verdeelt zich gelijkmatig in de ruimte, dus u heeft het overal behaaglijk. Tot slot is de HR one coating beter voor het milieu: u verbruikt minder fossiele brandstoffen en heeft daardoor een lagere uitstoot van schadelijk CO2.

Mogelijkheden

Bij ons kunt u met isolatieglas alle kanten op. Kies voor wienersprossen of kruisroeden in het glas, zonwerend isolatieglas, brandwerend isolatieglas, geluidswerend isolatieglas, veiligheidsisolatieglas of monumentaal isolatieglas. Dat is pas écht een ruime keuze! Bovendien komt de spouwdikte in verschillende breedtematen. Dit bepaalt meteen de isolatiegraad. De warm edge afstandhouders besparen u energiekosten door de nog grotere isolatiewerking. Deze afstandhouders leveren we in verschillende kleuren. En wilt u echt iets innovatiefs? Kijk dan eens naar een elektrisch verwarmd isolatieglas. Klinkt dat als toekomstmuziek? Bij ons is het mogelijk. We plaatsen een verwarmingsmat op het glas, die u niet ziet. Dan dient uw raam als verwarming. En wilt u graag jaloezieën of plissé in uw isolatieglas verwerken? Ook dat kan! Tussen het glas kunnen wij uw jaloezieën verwerken, zelfs als het elektrisch is. Hoeft u uw jaloezieën ook niet meer te stoffen. Daarnaast is het mogelijk om argongas of kryptongas tussen isolatieglas te spuiten. Dit is de ideale oplossing wanneer u een kleine ruimte tussen de ramen heeft, maar wel een goede isolatiewaarde wilt halen.

Service

Duinkerke biedt u net dat beetje extra. Als u interesse hebt in ons isolatieglas, dan komen we eerst langs om de betreffende ramen en/of deuren op te meten. Daarna plaatsen we het glas effectief, snel en alles volgens de normen. Zodat u direct kunt genieten van een heerlijk binnenhuisklimaat.

Belangrijk om te vermelden is dat de garantie van isolatieglas vervalt bij elke glasbewerking. Dus plakt u er stickers op of neemt u kruisroeden? Dan vervalt de garantie.

Downloads

Folder Garantiebepalingen Isolatieglas

  • Verschillende soorten isolatieglas
  • Diverse soorten afstandhouders mogelijk
  • Elektrisch verwarmd isolatieglas mogelijk
  • Diverse mogelijkheden in isolatieglas verwerken

Timmerfabriek

Bekijk referentie

Aannemers / Bouwbedrijven

Bekijk referentie

Bouwbedrijven

Bekijk referentie

Wilt u Isolatieglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op