Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Isolatieglas bewerkingen

Lekker warm binnen zitten in de winter én een lagere energierekening aan het einde van de maand: wie wil dat niet? Daarom plaatsen wij isolatieglas in nieuwe woningen en woningen die nog voorzien zijn van enkelglas of oud dubbelglas. Daar zijn diverse toepassingen en bewerkingen op mogelijk. Denk daarbij aan afstandhouders, wienersprossen, glas in lood en raambekleding in glas.

Mogelijkheden

Bij ons kunt u met isolatieglas alle kanten op. En de spouwdikte in verschillende breedtematen. Dit bepaalt meteen de isolatiegraad. De warm edge afstandhouders besparen u energiekosten door de nog grotere isolatiewerking. Deze afstandhouders leveren we in verschillende kleuren. En wilt u echt iets innovatiefs? Kijk dan eens naar een elektrisch verwarmd isolatieglas. Klinkt dat als toekomstmuziek? Bij ons is het mogelijk. We brengen een ondoorzichtige verwarming laag op de binnenzijde van het glas aan. Dan dient uw raam als verwarming. En wilt u graag een luxaflex of plissé in uw isolatieglas verwerken? Ook dat kan! Tussen het glas kunnen wij uw jaloezieën verwerken, zowel elektrische als handbediening. Hoeft u uw luxaflex ook niet meer te stoffen.

Onze service

Duinkerke biedt u net dat beetje extra. Als u interesse hebt in ons isolatieglas, dan komen we eerst langs om de betreffende ramen en/of deuren op te meten. Daarna plaatsen we het glas effectief, snel en volgens de normen. Zodat u direct kunt genieten van een heerlijk binnenhuisklimaat.
Belangrijk om te vermelden is dat de garantie van isolatieglas, oftewel HR++-glas, vervalt bij elke glasbewerking. Dus neemt u bijvoorbeeld kruisroeden, dan vervalt de garantie.

Downloads

Folder Garantiebepalingen Isolatieglas   Folder Bewerkingen isolatieglas

  • Bespaar energiekosten
  • Elektrisch verwarmd mogelijk
  • Raambekleding verwerken mogelijk

Wilt u Isolatieglas bewerkingen of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op