Tijdens de bouwvak – van 2 augustus t/m 20 augustus – zijn wij gesloten. In deze periode wordt onze werkplaats in Scherpenzeel volledig voorzien van nieuwe machines. Zo kunnen we u daarna nóg sneller van dienst zijn!

Vanaf 22 juli kunnen we daarom helaas al geen productie meer draaien.

Gebogen glas

Gebogen glas is de enige oplossing wanneer u gebogen kozijnen of erkers hebt. Ook wanneer u een douchecabine met gebogen deuren hebt, is gebogen glas de oplossing. Bovendien komt gebogen glas veel terug in de toegangstechniek. In een tourniquet of draaideur is het onmisbaar. In een draaideur zit voornamelijk gelaagd gebogen glas, waardoor we beide ruiten moeten buigen.

Mogelijkheden

Gebogen glas is dus voor verschillende toepassingen nodig en gebruikelijk. U kunt daarbij kiezen uit enkel glas, gelaagd glas en isolatieglas. Al deze glassoorten buigen wij om naar uw wens. Inmeten en monteren verzorgen we voor u door het hele land. Ontstaat er na verloop van tijd schade aan uw gebogen glas? Dan herstellen wij het glas snel en door heel Nederland. Hiervoor hebben wij specialisten in huis, die veel kennis hebben van gebogen glas. Zij herstellen snel en effectief de schade, ook in tourniquets. Neem daarvoor contact met ons op.

  • In enkel, gelaagd en isolatieglas
  • Schadeherstel door heel Nederland
  • Ook voor tourniquets

Wilt u Gebogen glas of meer informatie?
Vul dan onderstaand formulier in.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. file size: 64 MB.
    • Bijlage niet verplicht

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.