FINEO vacuumglas

Wilt u uw huis isoleren? Wilt u uw woning verduurzamen? Overweeg dan vacuumglas van FINEO. Dit biedt enorm veel voordelen. Het heeft dezelfde isolatiewaarde als HR+++ glas, maar het is dunner, lichter en past in smalle kozijnen. Daarmee is het bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld isoleren van monumenten of woningen met enkelglas of dubbelglas. Daarnaast blijft de kwaliteit van het glas veel langer hoog (tripleglas gaat gemiddeld 15 jaar mee, vacuümglas wel meer dan 25 jaar!), zonder dat het isolatiewaarde verliest.

Duinkerke Glasservice is official dealer van FINEO vacuumglas: het beste isolatieglas dat er bestaat, gemaakt in Europa!

Het plaatsen van FINEO glas moet uiterst secuur gebeuren. Onze glaszetters zijn hiervoor opgeleid. Om de kwaliteit te waarborgen is het bij ons niet mogelijk om losse FINEO glasplaten te bestellen. Deze worden altijd door ons geplaatst.

Wat is vacuumglas?

FINEO glas bestaat uit twee lagen, die door middel van een vacuüm aan elkaar zijn verbonden.  De randen van deze lagen glas worden keramisch met elkaar versmolten, zodat er uiteindelijk één component overblijft. Het glas heeft een isolatiewaarde (de U-waarde) van 0,7 (W/m² K) die gelijkwaardig is aan HR+++ glas.

Wanneer kies je voor FINEO vacuumglas?

Waar je bij triple glas maar liefst drie glasplaten nodig hebt, heb je bij FINEO vacuumglas genoeg aan één laag. Dat zorgt ervoor dat het geheel lichter en dunner is en daardoor kan hetzelfde kozijn worden gebruikt als bij enkelglas of monumentenglas. Als het kozijn nog van goede kwaliteit is hoeft het niet vervangen te worden. Het is uitermate geschikt bij renovatieprojecten, maar ook bij projecten waar ruimte een belangrijke rol speelt. Denk aan woonboten of tiny houses.

Warmte- en geluidsisolatie

FINEO vacuüm isolatieglas is de ideale keuze bij warmte-isolatie. Met een U-waarde van 0,7 (onder elke hellingshoek) zult u na het plaatsen direct resultaat merken. Maar het is ook een geweldige oplossing voor geluidsisolatie (met een geluidsreductie van 36dB). Geluiden van buiten zullen binnen in de woning aanzienlijk minder hoorbaar zijn. Uw wooncomfort neemt enorm toe!

Besparing op arbeid

FINEO glas heeft nog meer voordelen. Aangezien de kozijnen (als ze nog in goede staat zijn) niet te hoeven worden vervangen bespaart u enorm op arbeid. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar u bent ook eerder aan de beurt, omdat we minder tijd nodig hebben om de klus te klaren!

U-waarde vergelijken

Glastype                          U-waarde
Enkel glas                        5,8
Dubbelglas                     2,8
HR++ glas                        1,1
Monumentenglas        1,5
FINEO vacuumglas    0,7

Voordelen van FINEO isolatieglas

Dun
Licht
Geschikt voor warmte-isolatie (U waarde van 0,7)
Geschikt voor geluidsisolatie (geluidsreductie van 36 dB)
Goed leverbaar (productie in Europa)
Besparing op arbeid
Duurzaam; 100% circulair

 

Het is bij Duinkerke Glasservice niet mogelijk om losse platen Fineo Isolatieglas te bestellen. Omdat het monteren een uiterst precieze klus is wordt het glas altijd inclusief montage op locatie geleverd.

Downloads

Fineo infofolder

 

  • Geluidsreductie van 36 dB
  • Goed leverbaar
  • Isolatie: U-waarde van 0,7
  • Duurzaam

Fineoglas de oplossing bij koudeval in Lierop

Bekijk referentie

Vacuümglas bij de heer Lyppens in Amsterdam

Bekijk referentie

Vacuümglas in monumentaal gebouw Loosdrecht

Bekijk referentie

Vacuümglas in karakteristieke woning Bilthoven

Bekijk referentie

Wilt u FINEO vacuumglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op