Van 22 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten, i.v.m. de bouwvak vakantie. Maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar!

Ontdek de isolerende kracht van BENG Vacuümglas

Duinkerke is dé landelijke speler op het gebied van vacuümglas en isolerende glasoplossingen bij monumentaal vastgoed.
Vacuümglas is er in meerdere soorten, elk soort met zijn eigen voor- en nadelen. Welk type vacuümglas het beste past bij uw situatie leggen wij graag uit in een persoonlijk gesprek. Het is namelijk belangrijk dat we op locatie de situatie bekijken, zodat we u van een passend en eerlijk advies kunnen voorzien.

BENG Vacuümglas is een premium keuze voor energie-efficiënte en duurzame beglazingsoplossingen. BENG Vacuümglas is niet alleen een stap voorwaarts in de isolatietechnologie, maar biedt ook een reeks voordelen die het onderscheiden van traditioneel glas. Lees verder om te ontdekken waarom BENG Vacuümglas de ideale keuze is voor uw woning of commerciële ruimte.

Innovatief ontwerp en uitzonderlijke prestaties

BENG Vacuümglas maakt gebruik van geavanceerde vacuümtechnologie om hoogwaardige thermische isolatie te bieden. Door de bijna volledige afwezigheid van lucht tussen de twee glaslagen, wordt de warmteoverdracht drastisch verminderd, wat resulteert in een uitzonderlijk lage U-waarde van 0.4. Dit betekent dat uw ruimtes warmer blijven in de winter en koeler in de zomer. Het resultaat laat zich raden: aanzienlijke energiebesparingen en een verhoogd comfort.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Ons vacuümglas van BENG is niet alleen energie-efficiënt, maar ook duurzaam. Met een garantie van 15 jaar, waarvan de eerste 5 jaar 100% dekking bieden, bent u verzekerd van een langdurige prestatie en betrouwbaarheid. Bovendien draagt het gebruik van BENG Vacuümglas bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot door minder energieverbruik, wat bijdraagt aan een gezondere planeet.

Flexibiliteit in toepassing

BENG Vacuümglas is beschikbaar in een breed scala aan afmetingen, van 200 x 230 mm tot 2440 x 4200 mm, waardoor het geschikt is voor een veelheid aan toepassingen, van grote monumentale ramen tot grote glasgevels in commerciële gebouwen. Bovendien garandeert de hardheid van het glas, met een dikte van 8.3 mm, dat het glas ook letselveilig is, wat extra veiligheid biedt voor alle gebruikers.

Kostenbesparend en betaalbaar

Een ander aantrekkelijk voordeel van BENG Vacuümglas is de kostenbesparing. Met prijzen tussen €200 en €300 per vierkante meter biedt BENG een van de meest concurrerende tarieven in de markt voor hoogwaardige isolatieglas. Ook de modeltoeslag en transportkosten zijn strategisch geprijsd om ervoor te zorgen dat uw project binnen budget blijft zonder in te leveren op kwaliteit. De specialisten van Duinkerke vertellen u daar graag meer over!

Het oog wil ook wat

Naast de functionele voordelen, biedt BENG Vacuümglas ook esthetische veelzijdigheid. Het glas kan namelijk worden toegepast in combinatie met monumentenglas. Zo wordt de natuurlijke en historische uitstraling gewaarborgd dankzij het oppervlak van getrokken glas. Het behoudt zijn dikte en helderheid, waardoor het een ideale keuze is voor gerenoveerde gebouwen voor welke een historische uitstraling belangrijk is. Zonder daarbij in te leveren op de voordelen van moderne technologie.

Gemak en betrouwbaarheid

Tot slot maakt de betrouwbaarheid van BENG Vacuümglas het een uitstekende keuze voor uw glasproject. Het product wordt in China geproduceerd en de strenge kwaliteitscontroles en de secure verpakkingsmethoden waarborgen dat elk paneel in perfecte staat op uw locatie aankomt, klaar voor installatie door de glasexperts van Duinkerke.

Kiezen voor BENG Vacuümglas?

Kiezen voor BENG Vacuümglas betekent kiezen voor innovatie, duurzaamheid, en kostenefficiëntie. Met zijn superieure isolatieprestaties, robuuste bouwkwaliteit en aanpasbare opties, levert BENG Vacuümglas een waardevolle bijdrage aan elk bouw- of renovatieproject. Neem vandaag nog contact op met de vacuümglas-specialist van Duinkerke om meer te ontdekken over hoe vacuümglas uw ruimte kan transformeren en energie-efficiëntie naar een hoger niveau kan tillen.
In dat gesprek nemen we ook de voordelen van alternatieve vacuümglassoorten met u door, zodat u altijd een afgewogen keuze kunt maken. Hebt u vragen, stel ze gerust!

Downloads

Folder Beng

Folder vergunningvrij

Bekijk meer mogelijkheden voor vacuümglas

FINEO vacuümglas VacuGlass vacuümglas

Wilt u Beng vacuümglas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op