Onze glassoorten

Zoek niet verder naar uw glassoort: wij maken praktisch elk soort glas. Alles is maatwerk en van de hoogste kwaliteit. Kijk hier wat we zoal vervaardigen. Toch niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Brandwerend glas

Het brandvertragende effect van brandwerend glas zorgt voor 30 tot 60 minuten extra tijd bij een brand. Wij bieden u veilig brandwerend glas, doordat we testrapporten beschikbaar hebben.

Alles over Brandwerend glas

Elektrisch verwarmd glas

Verwarmd isolatieglas is, zeker met het oog op de toekomst, een mooie manier om uw huis duurzamer in te richten. Want met gas uw huis verwarmen is dan niet meer nodig. Of wat dacht u van uw veranda? Het verwarmde glas straalt gelijkmatig -vanaf het gehele glasoppervlakte- een behaaglijke infrarood warmte uit, dat aanvoelt als zonnewarmte.

Alles over Elektrisch verwarmd glas

Enkel- en figuurglas

Enkelglas kunt u overal gebruiken: in deuren, ramen of fotolijsten. In figuurglas verwerken we een mooi reliëf. Beide soorten hebben we op voorraad, maar als u nog niet zeker weet welk glas u wilt: wij hebben diverse soorten glasmonsters in onze showroom. Weet u zeker dat u de juiste kiest.

Alles over Enkel- en figuurglas

Extra helder glas

Met extra helder glas komt de kleurechtheid van gekleurd glas dichterbij. Extra helder glas is daarom vooral interessant als u gekleurd glas wilt.

Alles over Extra helder glas

FINEO vacuumglas

FINEO vacuumglas wordt ook vacuüm isolatieglas genoemd. Het is enorm dun isolatieglas en past in smalle kozijnen (bijvoorbeeld waar enkelglas in heeft gezeten). Daarom is het ideaal bij het renoveren en isoleren van monumenten en woningen met enkelglas.

Alles over FINEO vacuumglas

Gebogen glas

Dit type glas wordt voornamelijk gebruikt voor gebogen kozijnen, erkers en draaideuren. Duinkerke Glasservice biedt u gebogen enkel, gelaagd en isolatieglas en leveren dat door heel Nederland.

Alles over Gebogen glas

Gekleurd glas

Gekleurd glas brengt sfeer in uw kamer, keuken of kantoor. Bij Duinkerke vindt u alle RAL-kleuren voor gekleurd glas. Zo heeft u altijd meer dan genoeg keus om uw glasproduct bijzonder te maken.

Alles over Gekleurd glas

Glas in lood

Onze glas-in-loodramen en -deuren geven uw huis extra uitstraling. U kunt uw eigen ontwerp aan ons doorgeven of onze tekentafel aan het werk zetten. Wij hebben een glas-in-loodatelier, waar we elk ontwerp tot een prachtig leven wekken.

Alles over Glas in lood

Isolatieglas

Met isolatieglas weet u dat u geld bespaart en tegelijkertijd lekker warm binnen zit. Bij Duinkerke hebt u ook nog eens de keuze uit verschillende soorten isolatieglas: zonwerend, brandwerend, akoestisch, monumentaal en veiligheidsisolatieglas. Ook is het mogelijk om elektrisch verwarmd isolatieglas te krijgen of uw jaloezieën tussen het glas te verwerken.

Alles over Isolatieglas

Isolatieglas bewerkingen

Wij kunnen verschillende bewerkingen op uw isolatieglas toepassen. Kies bijvoorbeeld voor raambekleding in isolatieglas of voor warm edge afstandhouders.

Alles over Isolatieglas bewerkingen

Monumentenglas

Een monumentaal pand verdient mooi glas. Wij begrijpen monumentale panden en helpen u om het juiste glas voor uw pand te zetten.

Alles over Monumentenglas

Spiegels

Een spiegel past in elke ruimte, zoals in uw badkamer of in een sportschool. Wij maken allerlei typen spiegels. Denk maar aan getinte spiegels en veiligheidsspiegels. Ook vindt u bij ons antieke en geslepen spiegels. En verzorgen we boringen en uitsparingen.

Alles over Spiegels

Triple glas

Triple glas heet ook wel HR+++-glas. Triple glas is de beste isolatie die u voor uw woning kunt hebben. Uw energierekening gaat snel omlaag.

Alles over Triple glas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is handig bij balustrades, een glazen vloer en bij ramen die kwetsbaar zijn. Door de folies tussen de lagen glas is dit glas ijzersterk. We bieden letselveilig en doorvalveilig glas. U kunt daarbij kiezen tussen gelaagd glas, gehard glas, draadglas en een combinatie tussen gelaagd en gehard glas.

Alles over Veiligheidsglas

Zonwerend glas

Zonnestralen in uw ogen of op uw tv- of computerscherm kan erg vervelend zijn. Wij hebben de oplossing: zonwerend glas. We hebben verschillende types, zoals gehard glas, gelaagd glas of zonwerend isolatieglas. Het is bovendien mogelijk om uw eigen kleur te kiezen.

Alles over Zonwerend glas