Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Onze glassoorten

Zoek niet verder naar uw glassoort: wij maken praktisch elk soort glas. Alles is maatwerk en van de hoogste kwaliteit. Kijk hier wat we zoal vervaardigen. Toch niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Beng vacuümglas

Alles over Beng vacuümglas

Brandwerend glas

Het brandvertragende effect van brandwerend glas zorgt voor 30 tot 60 minuten extra tijd bij een brand. Wij bieden u veilig brandwerend glas, doordat we testrapporten beschikbaar hebben.

Alles over Brandwerend glas

Enkel- en figuurglas

Enkelglas kunt u overal gebruiken: in deuren, ramen of fotolijsten. In figuurglas verwerken we een mooi reliëf. Beide soorten hebben we op voorraad, maar als u nog niet zeker weet welk glas u wilt: wij hebben diverse soorten glasmonsters in onze showroom. Weet u zeker dat u de juiste kiest.

Alles over Enkel- en figuurglas

Extra helder glas

Met extra helder glas komt de kleurechtheid van gekleurd glas dichterbij. Extra helder glas is daarom vooral interessant als u gekleurd glas wilt.

Alles over Extra helder glas

FINEO vacuümglas

FINEO vacuümglas wordt ook vacuüm isolatieglas genoemd. Het is enorm dun isolatieglas en past in smalle kozijnen (bijvoorbeeld waar enkelglas in heeft gezeten). Daarom is het ideaal bij het renoveren en isoleren van monumenten en woningen met enkelglas.

Alles over FINEO vacuümglas

Gekleurd glas

Gekleurd glas brengt sfeer in uw kamer, keuken of kantoor. Bij Duinkerke vindt u alle RAL-kleuren voor gekleurd glas. Zo heeft u altijd meer dan genoeg keus om uw glasproduct bijzonder te maken.

Alles over Gekleurd glas

Glas in lood

Onze glas-in-loodramen en -deuren geven uw huis extra uitstraling. U kunt uw eigen ontwerp aan ons doorgeven of onze tekentafel aan het werk zetten. Wij hebben een glas-in-loodatelier, waar we elk ontwerp tot een prachtig leven wekken.

Alles over Glas in lood

Isolatieglas

Met isolatieglas weet u dat u geld bespaart en tegelijkertijd lekker warm binnen zit. Bij Duinkerke hebt u ook nog eens de keuze uit verschillende soorten isolatieglas: zonwerend, brandwerend, akoestisch, monumentaal en veiligheidsisolatieglas. Ook is het mogelijk om elektrisch verwarmd isolatieglas te krijgen of uw jaloezieën tussen het glas te verwerken.

Alles over Isolatieglas

Isolatieglas bewerkingen

Wij kunnen verschillende bewerkingen op uw isolatieglas toepassen. Kies bijvoorbeeld voor raambekleding in isolatieglas of voor warm edge afstandhouders.

Alles over Isolatieglas bewerkingen

MonuVision vacuümglas

Alles over MonuVision vacuümglas

Spiegels

Een spiegel past in elke ruimte, zoals in uw badkamer of in een sportschool. Wij maken allerlei typen spiegels. Denk maar aan getinte spiegels en veiligheidsspiegels. Ook vindt u bij ons antieke en geslepen spiegels. En verzorgen we boringen en uitsparingen.

Alles over Spiegels

Triple glas

Triple glas heet ook wel HR+++-glas. Triple glas is de beste isolatie die u voor uw woning kunt hebben. Uw energierekening gaat snel omlaag.

Alles over Triple glas

VacuGlass vacuümglas

Alles over VacuGlass vacuümglas

Vacuümglas voor monumenten

Het isoleren van uw historisch pand doet u het beste met vacuümglas. Duinkerke is hierin gespecialiseerd. Elk gebouw vraagt om zijn eigen unieke oplossing. het is dus belangrijk dat u met een specialist om tafel gaat, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vacuümglas is duurzaam, stil en extreem isoleren. Maar het is ook kostbaar. Duinkerke informeert u graag over de oplossing die voor u het meest kostenefficiënt is.

Duinkerke: partner in duurzaam monumentenbehoud

Alles over Vacuümglas voor monumenten

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is handig bij balustrades, een glazen vloer en bij ramen die kwetsbaar zijn. Door de folies tussen de lagen glas is dit glas ijzersterk. We bieden letselveilig en doorvalveilig glas. U kunt daarbij kiezen tussen gelaagd glas, gehard glas, draadglas en een combinatie tussen gelaagd en gehard glas.

Alles over Veiligheidsglas

Zonwerend glas

Zonnestralen in uw ogen of op uw tv- of computerscherm kan erg vervelend zijn. Wij hebben de oplossing: zonwerend glas. We hebben verschillende types, zoals gehard glas, gelaagd glas of zonwerend isolatieglas. Het is bovendien mogelijk om uw eigen kleur te kiezen.

Alles over Zonwerend glas