Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag. Dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar!

Spiegel op maat

Heeft u een ontwerp gemaakt waarbij u een spiegel nodig heeft die niet voldoet aan standaardafmetingen? Duinkerke Glasservice kan voor u een spiegel op maat maken. Wij maken ook spiegels op maat met ronde zijden of meer hoekige figuren. Deze kan afgewerkt worden op de manier die u wenst. Dankzij onze eigen productie, garanderen wij een snelle levering.

Wanneer wordt een spiegel op maat gebruikt?

Overal waar een standaardmaat spiegel niet past, daar kan een spiegel op maat worden toegepast. Of het nu gaat om een grote spiegelwand in de dansschool of fitness studio, maatwerk spiegels in een kledingkast op maat, ronde spiegels of bijzondere, facetgeslepen spiegels, bij Duinkerke Glasservice kunnen we alle spiegels op maat maken. Wij hebben een eigen werkplaats en werken met onze eigen vakmensen.

Spiegel met randafwerking

De meeste spiegels worden tegenwoordig zo afgewerkt, dat ze niet in een lijst geplaatst hoeven te worden. De afwerking is niet alleen heel mooi, het is ook belangrijk dat er geen scherpe randen ontstaan waar je je aan kunt verwonden. Door de randen te slijpen voorkom je dat.

Plat Poly-randbewerking

Vaak worden spiegels geslepen met een Plat Poly-randbewerking; dit wordt daarom ook wel een standaardafwerking genoemd. Bij Plat Poly geslepen spiegels worden de randen glad afgewerkt met een kleine schuine kant van 1 a 2 mm. De spiegel heeft daarom wel een minimale dikte nodig; Plat Poly is mogelijk bij spiegels met een glasdikte van 3 tot en met 12 mm. Dankzij onze eigen productie, garanderen wij een snelle levering.

Facetrand

Het is ook mogelijk om de spiegel te voorzien van een sierrand. Vaak wordt er dan gekozen voor een facetrand. Hierbij word een schuine kant in de rand van de spiegel geslepen van 10 tot 40 mm, waarmee de spiegel een klassieke uitstraling krijgt. Vaak wordt een facet gesneden spiegel ook nog met een plat poly rand afgewerkt, zodat deze niet scherp meer is.

Soorten spiegels

Wij leveren voor bijvoorbeeld de interieurbouw ook brons en grijsgetinte spiegels. Wilt u de spiegel op maat zelf monteren? Dan maken we een afspraak om de spiegel op locatie af te leveren. Wilt u de spiegel op de werkplaats ophalen? Dat kan uiteraard ook. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wilt u liever gebruik maken van onze montageservice? Wij hebben eigen vakmensen met enorm veel ervaring die de spiegel op maat voor u op locatie monteren.

Wilt u een spiegel op maat of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op