Buigen en lamineren

Gebogen glas is de énige oplossing wanneer u gebogen kozijnen hebt. Gebogen glas komt veel terug in de toegangstechniek. Vaak gaat dit om gelaagd glas, waardoor wij beide ruiten buigen en vervolgens lamineren. Maar denk ook aan de vitrine- etalage- en vitrine bouw, glazen wanden én verkoopwagens. Eventueel is het mogelijk dat wij  het glas op locatie inmeten en plaatsen.

Buigen

In onze professionele werkplaatsen beschikken wij over een oven om glas te buigen. Bij gelaagd glas buigen wij beide ruiten om deze vervolgens te lamineren. Dit doen wij voor glas met een maximale afmeting van 1800 bij 2800 millimeter. Ook gebogen isolatieglas behoort tot de mogelijkheden. Dankzij onze kennis, ervaring en specialisten op de juiste plek, leveren we uw gewenste product!

Lamineren

Duinkerke Glasservice beschikt over een eigen klimaatruimte. In deze ruimte lamineren wij vlak en gebogen glas smetteloos. Daarnaast is de klimaatruimte ingericht voor de opslag van de (gekleurde) Vanceva PVB-folies. Gelamineerd glas komt o.a. voor bij traptreden, glaswanden en veel bij interieurbouwers.

Wilt u gebogen glas of meer informatie?
Vul dan onderstaand formulier in.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Bijlage niet verplicht

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.