Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Boren

Duinkerke Glasservice voorziet glas of spiegels van gaten door middel van boren. Denk bijvoorbeeld aan stopcontact uitsparingen in een spiegel of keukenachterwand. Of scharnier uitsparingen van bijvoorbeeld een vitrine. Boren in een 6mm spiegel of juist een gelaagde ruit? Wij draaien onze hand er niet voor om. Aan de hand van de door u aangeleverde tekening, boren wij met zorg en nauwkeurigheid gaten op de juiste positie.

Mogelijkheden

Wij beschikken over diverse diameters diamantboren. Al vanaf 6mm tot 90mm. En dit met een snelle levering door eigen productie! Bovendien realiseren wij verzonken boringen voor een schroefkop. Hierdoor komt de schroefkop vlak te liggen met uw glas en valt de schroefkop bijna niet meer op. Bij de afwerking zorgen wij dat de binnenkant van het geboorde gat niet meer scherp is. Hierdoor kunt u zich er niet aan snijden en is de kans op breuk kleiner.

 

Wilt u glas gaten of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op