Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Glasbewerking is één van de specialiteiten van Duinkerke Glasservice. Glas is uitstekend te bewerken door bijvoorbeeld te snijden, te zagen of te boren. Wij ontzorgen u volledig, van het inmeten en produceren tot het monteren en bezorgen van uw glas. Onze ervaren specialisten kennen het vak, waardoor zij u een prachtig eindresultaat leveren!

Mogelijkheden

Op verschillende manieren maken we van uw glas iets bijzonders. Zo snijden we diverse soorten glas op maat én voorzien het van bijvoorbeeld gaten, facet geslepen randen of een gezandstraald motief of afbeelding. Daarnaast UV-verlijmen we bijvoorbeeld glazen schapjes en salontafels. Ook buigen en lamineren wij glas. Daarnaast zagen wij brandwerend glas én polijsten we krassen uit het glas bij u op locatie!

U kunt glas overal mee combineren. Wij zorgen dat het past in uw interieur. Door het glas te bewerken brengen we uw unieke sfeer in de betreffende ruimte terug.

Wilt u weten welke methode het beste bij uw product of ruimte past? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of advies en inmeting bij u op locatie.

  • Nagenoeg elk glas bewerkbaar
  • Alles in eigen huis
  • Snelle levering

Wil u meer informatie over glasbewerking?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op