Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag. Dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar!

Glas op maat

Glas op maat kent enorm veel toepassingen. Overal waar een standaardmaat glas niet past, daar kan glas op maat worden toegepast. Of het nu gaat om scheidingswanden in kantoren op maat, extra zware glazen deuren voor in stalen kozijnen of spiegels die het interieur nét dat beetje extra geven, bij Duinkerke Glasservice kunnen we alle glassoorten op maat maken. Zelfs gelaagd glas, veiligheidsglas of gezandstraald glas op maat. Het kan allemaal. We maken de glasplaten op maat in onze eigen werkplaats met onze eigen mensen. Daarom is ons glas op maat altijd een goede keuze.

Waar wordt glas op maat voor gebruikt?

Dit type glas wordt gebruikt voor bijvoorbeeld glazen scheidingswanden op maat voor kantoren. Vaak wordt hier glas met een dikte van 8 of 10 mm voor gebruikt, afhankelijk van de afmeting. Dunner glas van 6 mm gelaagd glas wordt vaak gebruikt bij stalen deuren. Spiegels op maat worden vaak gebruikt voor interieurs en sanitair, zowel bij particulieren als bij horeca, campings of scholen. Spiegels op maat worden ook regelmatig gebruikt voor spiegelwanden in sportcentra. Wist u dat aquariumbouwers ook vaak glas op maat bestellen voor het maken van aquariums en terrariums?

Glazen scheidingswanden op maat

Overweegt u om een kantoor te voorzien van glazen scheidingswanden? Bijvoorbeeld omdat u als aannemer vaak wordt ingeschakeld om glazen scheidingswanden voor kantoren op maat te maken? Schakel dan Duinkerke Glasservice is. Wij denken graag met u mee over een modulair systeem op maat, zodat het voor u eenvoudiger wordt om glazen scheidingswanden op maat voor kantoren in het bestek op te nemen. Wilt u meer weten over dit modulaire systeem? Neem dan contact met ons op.

Stalen deuren met gelaagd glas op maat

Een trend in interieurs is de glazen deur in een stalen frame of kozijn. Voor diverse producenten van stalen kozijnen maken wij het glas van 6 mm op maat voor de deuren. Wij leveren het glas keurig netjes gewassen op locatie af. Bent u op zoek naar gelaagd glas op maat voor de door u gemaakte stalen deur? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Spiegels op maat

Heeft u een ontwerp gemaakt waarbij u een spiegel nodig heeft die niet voldoet aan standaardafmetingen? Duinkerke Glasservice kan voor u een spiegel op maat maken. Wij maken ook spiegels op maat met ronde zijden of meer hoekige figuren. Deze kan afgewerkt worden op de manier die u wenst. Wij leveren voor de interieurbouw ook brons en grijsgetinte spiegels. Wilt u de spiegel op maat zelf monteren? Dan leveren wij de spiegel op locatie of maken wij een afspraak met u om de spiegel op maat bij onze werkplaats op te halen. Wilt u liever gebruik maken van onze montageservice? Wij hebben eigen vakmensen met enorm veel ervaring die de spiegel op maat voor u op locatie monteren.

Duinkerke Glasservice glas op maat uit eigen werkplaats

Onze werkplaats is uitgerust met een machine waarmee wij heel secuur het glas kunnen snijden. Door de bijbehorende software kunnen wij de platen optimaal indelen en zorgen we dat er zo min mogelijk snijverlies ontstaat. Wilt u glazen panelen in het bestek opnemen? Wij denken graag met u mee in een modulair systeem op maat. Zo wordt het calculeren nog eenvoudiger en bent u verzekerd van perfecte glazen wanden op maat die op locatie kunnen worden geleverd en/of gemonteerd.

Neem contact met mij op
"Wij werken heel efficiënt, omdat we het glas op maat maken in onze eigen werkplaats."
Contact

Scheidingswanden plaatsen in Veenendaal

Bekijk project

Scheidingswanden plaatsen in Overberg

Bekijk project

Glazen scheidingswanden in kantoor

Bekijk referentie

Glazen scheidingswanden voor kantoor Utrecht

Bekijk referentie

Scheidingswanden van glas Amersfoort

Bekijk referentie

Wilt u Glas op maat of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op