Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag. Dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar!

Glas in lood

In ons atelier maken we de mooiste glas-in-loodramen in isolatieglas. Hebt u een eigen ontwerp of wilt u dat wij een nieuw ontwerp bedenken? Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dankzij de vele glassoorten en -technieken. We maken alles zelf, in ons glas-in-loodatelier. En dankzij het isolatieglas heeft u een goed geïsoleerd huis.

Minder inkijk

Glas in lood is een prachtige manier om uw huis wat extra uitstraling te geven. En daarvoor hoeft u geen eeuwenoud huis te bezitten. Ook in moderne panden plaatsen we steeds vaker glas-in-loodramen. Glas in lood geeft uw huis sfeer. Omdat u de keuze hebt uit verschillende kleuren en structuren, krijgt u een lichtinval die bij de ruimte past.

Mogelijkheden

Op het gebied van glas-in-loodramen is veel mogelijk. Door het glas in lood in isolatieglas te plaatsen, veroudert en verweert uw glas-in-loodraam niet meer. Daarnaast biedt het een betere isolatiewaarde en leefklimaat. Ook wanneer u glas in lood in een deur, erkerraam of en-suitedeur wilt plaatsen, staan wij klaar. U hebt de keuze uit vele soorten antiek glas. En heeft uw huis al een glas-in-loodraam? Dan kunt u bij ons uw raam ook laten restaureren en repareren. We halen het glas-in-loodraam uit elkaar en vervangen de kapotte ruitjes. Met nieuw lood zetten we het raam dan weer vakkundig in elkaar. Als het nodig en mogelijk is, maken we gebruik van lood met een stalen kern. Hiermee wordt uw raam steviger en kan het meer hebben. Liever uw raam op locatie laten repareren? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Elke gewenste kleur is te bekijken bij ons in de showroom in Scherpenzeel. Ook om dezelfde kleur bij bestaand glas in lood te zoeken bijvoorbeeld, in verband met een kapot ruitje. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Belangrijk om te vermelden is dat de garantie van isolatieglas vervalt bij elke glasbewerking, dus ook bij het inbouwen van glas in lood tussen isolatieglas.

  • Allerlei kleuren en structuren mogelijk
  • Restauratie en reparatie
  • In isolatieglas
  • Eigen ontwerp mogelijk

Wilt u Glas in lood of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op