Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag. Dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar!

Glas-in-lood nieuwbouw 

Met glas-in-lood creëert u direct sfeer in uw nieuwbouw woning. Een nieuwbouwwoning kent veel voordelen. Zo heeft u geen last van eventuele gebreken en is de woning goed geïsoleerd (bijvoorbeeld met isolatieglas). En toch kan er soms iets ontbreken: sfeer.

Met glas-in-lood voegt u eenvoudig sfeervolle elementen toe aan uw nieuwbouwwoning. En dit hoeft dus niet ten koste te gaan van de isolatie, want glas-in-lood voeren we met hetzelfde gemak uit in dubbel glas. Zo bent u verzekerd van een hoge isolatiewaarde. U Combineert namelijk glas-in-lood met isolatieglas!

Glas-in-lood ramen en deuren

U kunt glas-in-lood ook als enkel glas inzetten, bijvoorbeeld bij het gebruik als glas voor binnendeuren. Met glas-in-lood deuren krijgt een woning direct een warme nostalgische sfeer. De mogelijkheden voor glas-in-lood zijn werkelijk eindeloos. In ons eigen glas-in-lood-atelier maken we alles naar wens en naar eigen ontwerp. Stel, u hebt een ontwerp voor ogen, dan kunnen we dat gezamenlijk bespreken en bekijken hoe we dat ontwerp zo mooi mogelijk in glas-in-lood uitgevoerd krijgen.

Glas-in-lood ontwerpen

Ons glas-in-lood-atelier ligt in het midden van het land. We hebben enorm veel glas-in-lood voorbeelden liggen. De uitgebreide wand vol glassamples maakt kiezen heel eenvoudig. Het maken van een glas-in-lood raam of glas-in-lood deuren begint met het maken van een ontwerp. Dit kan dus ook het namaken van een bestaand ontwerp zijn als u ergens een mooi voorbeeld van een glas-in-lood raam hebt gezien. Als u geen idee heeft, kunnen wij uiteraard het ontwerp voor u verzorgen. Het is eventueel ook mogelijk om meerdere ontwerpen te combineren tot een prachtig eindproduct.

Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we dit ontwerp gezamenlijk. We informeren u dan over de mogelijkheden en eventuele formaat-aanpassingen. Zodra dit helder is werken wij het ontwerp technisch uit. Dit technische ontwerp sturen wij u per e-mail toe en zodra het naar wens is maken wij een prijsvoorstel.

Glas-in-lood patineren

Glas-in-lood ramen en deuren die al wat ouder zijn hebben een donkere, matte en authentieke uitstraling op de lood-delen. Dit is een verouderingsproces wat in de loop der jaren optreedt. Nieuw glas-in-lood heeft een veel nieuwere uitstraling en kent meer glans op het lood.

Standaard patineren wij het lood, zodat het lood al bij oplevering een mooie, matte, donkere uitstraling heeft. Neem bijvoorbeeld glas-in-lood in uw binnendeuren of in dubbel glas (geïsoleerd glas-in-lood). Dan wordt uw glas-in-lood raam luchtdicht ingesloten in dubbel glas en kan het oorspronkelijke verouderingsproces niet plaatsvinden. In dat geval zullen de nieuwe uitstraling en de glanzende delen in het lood nooit meer veranderen. We moeten het glas-in-lood dan vooraf patineren (verouderen).

Belangrijk: wij patineren het glas-in-lood standaard. Dus wilt u niet de authentieke uitstraling, dan is het belangrijk dat u dit vooraf duidelijk aangeeft. Zo voorkomen we teleurstellingen achteraf.

Vraag offerte aan

Wilt u glas-in-lood in uw nieuwbouwwoning? Vul dan in onderstaand formulier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Downloads

Folder Glas in Lood

  • Eigen glas-atelier
  • Uw eigen ontwerp mogelijk
  • Glas-in-lood isoleren

Wilt u Glas-in-lood nieuwbouw of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op