I.v.m. prijsstijgingen, kunnen onze prijzen per dag variëren. Informeer altijd naar de huidige prijzen.

Geluidswerend isolatieglas

Langdurige en veelvuldige blootstelling aan hard geluid is schadelijk voor de gezondheid. Wanneer u vaak hard geluid hoort, dan kunt u allerlei gezondheidsklachten krijgen, zoals hartaanvallen, slaapstoornissen, hoofdpijn en stress. Ondanks dat u misschien gewend bent aan het geluid rondom uw woning of werkplek: het is beter dat u het geluid zoveel mogelijk dempt. Duinkerke Glasservice heeft daarom geluidswerend isolatieglas.

Voordelen van geluidswerend isolatieglas

Dankzij geluidswerend isolatieglas ervaart u ten eerste meer comfort: het is stiller in huis en u kunt beter tot rust komen. U slaapt beter en het heeft een positief effect op uw gezondheid. Bovendien blokkeert de geluidswerende folie tot 99% van de schadelijke UV-straling. Zo verkleurt uw interieur ook minder snel. Daarom is geluidswerend isolatieglas een goede investering, die u snel terugverdient.

Mogelijkheden

Duinkerke helpt u met het kiezen van geluidswerend glas. Er zijn verschillende opties beschikbaar, die de verschillende sterktes geluid weren. En desgewenst meten, bezorgen of zetten we het glas in uw huis of kantoor. Kunt u weer rustig leven in uw huis, zonder gezondheidsproblemen door te veel en te hard geluid.

  • Dempt hard geluid
  • Positief effect op de gezondheid
  • Blokkeert meeste schadelijke UV-straling

Wilt u Geluidswerend isolatieglas of meer informatie?
Vul dan onderstaand formulier in.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Bijlage niet verplicht

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.