Donderdag 20 en vrijdag 21 juni, zijn wij gesloten in verband met ons bedrijfsuitje. Maandag 24 juni staan wij weer voor u klaar!

Gelaagd glas

Wat is gelaagd glas? Het zit al in de naam: gelaagd glas bestaat uit verschillende glaslagen. Tussen deze lagen zit een transparantie folielaag. En dat maakt de combinatie ijzersterk. Bovendien houdt deze folie het glas bij elkaar bij een breuk. Hierdoor valt het niet in duizend stukjes uiteen, maar plakt het aan elkaar. Extra veilig dus! En dat maakt gelaagd glas ook direct inbraakveilig. Er kan namelijk geen groot gat ontstaan, zelfs niet door het gooien van een baksteen.

Mogelijkheden

Geef aan ons door waar u gelaagd glas voor wilt gebruiken. We verwerken dit glas op onze snijmachine. Wanneer u doorgeeft wat uw wensen zijn, gaan wij aan de slag. Wij adviseren u graag in de verschillende toepassingen en glasdiktes van het gelaagde glas. Wij meten overal in Nederland in. Overal waar de borstwering van uw kozijn lager is dan 850 mm, dient u gelaagd glas te gebruiken. Wij maken al het gelaagde glas op maat en plaatsen het in uw raam, scheidingswand, toegangsdeur, kozijn of serre.

Downloads

Folder veiligheidsglas   Folder Richtlijnen hard glas

  • Letsel- en doorvalveilig
  • Eigen productie
  • Inmeten en plaatsen door heel Nederland

Wilt u Gelaagd glas of meer informatie?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Offerte aanvragen Neem contact op